Sakaryaspor’da Pazar günü gerçekleşecek genel kurul öncesinde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin de destekleyeceği bir ismin aday olması bekleniyor

CEVAT EKŞİ SESLERİ

16 Ağustos’ta yapılacak kongre öncesinde hareketli günler yaşanmaya başladı. Başkanlık için Ersin Taranoğlu’nun ardından iş Adamı Uğur Akkuş’un da yönetime talip olduğunu açıkladı. Sakarya Büyükşehir belediye başkanı Ekrem Yüce ise Sakaryaspor’u yalnız bırakmamak için kendisinin de destekleyeceği adaya maddi destek verecek. Henüz isim tam olarak net olmasa da bu adayın Cevat Ekşi olması bekleniyor. Alınan bililere göre Cevat Ekşi dışında Yüce’nin aklında bir ismin daha olduğu.

15 MİLYON TL BÜTÇE HEDEFİ

Başkan Ekrem Yüce’nin destekleyeceği yeni oluşumda güçlü bir yönetimin oluşturulması amaçlanıyor. Belirlenecek adayın yanı sıra yönetimin içinde Belediyelerden, SATSO’dan ve sivil toplum örgütlerinden isimlerin olması bekleniyor. Maddi olarak güçlü bir yönetim oluşturulması hedeflenirken, ortaya çıkacak yaklaşık 15 milyon TL’lik bütçe ile transfer yasağının kaldırılarak mevcut kadroya borçların ödenmesi ve SSK ve Vergi borçlarının yatırılması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi