Cevat Ekşi başkanlığında toplanan Sakaryaspor yönetimi görev dağılımını yaptı. Görev dağılımının ardından birlik mesajı veren yeşil siyahlı yönetim, hedefimiz şampiyonluk” dedi

ŞAMPİYONLUK MESAJI
Sakaryaspor yönetimi önceki akşam yaptığı toplantı ile görev dağılımını gerçekleştirdi. Kulüp binasında yapılan toplantıda yeni sezon öncesinde fikir alışverişinde bulunuldu. Gerçekleşen görev dağılımını kulübün resmi sosyal medya hesaplarından duyuran yeşil siyahlı yönetim,  “Şeffaf ve geleceğe yatırımlar ile dolu bir sezonda hedefimiz şampiyonluk” mesajını paylaştı. Başkan Cevat Ekşi transfer dönemi ve gelecek planlaması hakkında üyelerle fikir alışverişinde bulundu.

GÖREVLER BELLİ OLDU
Gerçekleştirilen görev dağılımı toplantısında İbrahim Şahin ve Hüdaverdi Bahadır Başkanvekili olurken, İdris Caymaz, Tuncay Yener ve Şahin Karaarslan Başkan Yardımcılığına getirildi. Genel Sekreter ise Günay Yücel oldu. Doğan Çatalbaş mali işlerden sorumlu As Başkan olurken, Futbol şubesi Hasan Özkan ve Metekan Yılmaz’a emanet edildi. Basın sözcüleri ise Naci ince ve Mehmet Kamer Yılmaz oldu.

Editör: Haber Merkezi