HEYET AĞIRLANDI

Kurulduğu günden bugüne 15 yılda 13 Avrupa ve Dünya Şampiyonları yetiştiren, Hendek Güreş İhtisas Kulübünü ve TOHM'u (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) TGF Genel Sekreteri Tahir Yılmaz ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter Yılmaz'a, Yağlı Güreş MHK Üyesi Sait Temiz ve Uluslararası Hakem Sadettin Yücel eşlik etti. Heyeti; Hendek Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli, Kulübün Lokomotifi eski Başkan Harun Kaynak, Kulübün Antrenörleri Sefer Sarı, Zafer Başar, Suat Aydın ve Rıza Yetim, TGF ve Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Basın Yayın Kurulu Üyesi, Güreş Yazarı Gazeteci Cemil Tekin birlikte ağırladı.

KÖSTERELİ’DEN TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı Feyzullah Köstereli; “Sayın Genel Sekreterimizin yapmış olduğu ziyaret bizi fazlasıyla memnun etti. Federasyonumuzla koordineli bir şekilde uyum içinde çalışıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine ve beraberindeki hocalarıma teşekkür ediyorum" dedi.

“HENDEK ÇOK ÖNEMLİ”

TGF Genel Sekreteri Tahir Yılmaz ise, "Hendek'in bizim gönlümüzde ayrı bir yeri var. Buradaki başkanlarımla, hocalarımla yıllardır tanışıyoruz. Birçoğu ile hem minderde hem de çayırda güreş yaptım. O yüzden Hendek bizim için çok önemli, Hendek'te bu kadar kıymetli, başarılı hocalarımız varken Hendek'in, Hendek'linin evvel Allah sırtı yere gelmez diyerek, ilgi ve alakalarından ötürü tüm ekibe teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi