PENALTILAR BELİRLEDİ
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Birimi tarafından düzenlenen Yıldız Erkekler Futsal İl Birinciliği nefesleri kesti. Normal süresi 2-2 eşitlikle sona eren kıran kırana mücadelede rakibini penaltılar sonucunda 4-1 ile geçen Adapazarı İmam Hatip Ortaokulu şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Mithatpaşa Ortaokulu ise finali kaybetmesine rağmen Sakarya’yı bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

ABASIYANIK ÜÇÜNCÜ
Günün bir diğer mücadelesinde ise Sait Faik Abasıyanık Ortaokulu ile Aydın Gürdamar Ortaokulu karşı karşıya geldi. Üçüncülük mücadelesinin normal süresi 2-2 eşitlikle sona erdi. Penaltılar sonucunda rakibini 3-1 ile geçen Sait Faik Abasıyanık Ortaokulu 3’üncülük kupasının sahibi oldu. Aydın Gürdamar Ortaokulu ise İl Birinciliğini 4’üncü olarak tamamladı.

KUPALAR MÜDÜRLERDEN
Dereceye giren takımlar düzenlenen tören ile kupa ve madalyalarını aldı. Şampiyon Adapazarı İmam Hatip Ortaokulu’na kupasını okul müdürü Ömer Bayraktaroğlu takdim etti. Mithatpaşa Ortaokulu ise kupasını Okul Müdürü Feyzi Altun’un elinden aldı. Sait Faik Abasıyanık Ortaokulu Müdürü Recep Almaz ise kendi okuluna 3’üncülük kupasını verdi. Aydın Gürdamar Ortaokulu 4’üncülük kupasını Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik’ten aldı. Tören çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi

Editör: Haber Merkezi