ANTRENMANLAR SÜRÜYOR
Sakarya’nın en eski spor kulüplerinden biri olan, tarihi başarıları ve yetiştirdiği futbolcularla adından söz ettiren Yıldırımspor, gençlerle kurulu kadrosuyla antrenmanlara başladı. Kendi tesislerinde antrenör Murat Gürtürk önderliğinde çalışan genç sporcular, yeni sezonda yeni başarıları hedefliyor. Sarı Lacivertliler, gençlerle kurulu kadrosuyla haftanın 2 günü antrenman yapmaya devam edecek.

“YILDIRIMSPOR AŞIĞIYIM”
Yıldırımspor Kulüp Başkanı Kemal Pekin yaptığı açıklamada “Ben doğuştan futbolu seven biriyim. Bir zamanlarda Sakaryaspor A Takım formasını giymiş biri olsak da Yıldırımspor aşığıyım. Yıldırımspor’un her kategoride formasını giydim ve çok şampiyonluklara imza attım. Futbolu bıraktıktan sonra kulüpte yöneticilik ve sonra da Kulüp Başkanlığını yapmaya başladım. Gençlerle kurulu kadromuzla sahaya çıkmaya devam edeceğiz. İnşallah maçlar bir an önce başlar da biz de hünerlerimizi sergileriz” dedi.

“LİGLERİN BAŞLAMASINI BEKLİYORUZ”
Yıldırımspor’un değişmez antrenörlerinden Murat Gürtürk, “Yıldırımspor tarihi bir kulüp. Bu kulüpte antrenörlük yapmak gurur verici benim için. Artık alt yapıdan sporcuları yetiştirip hem Türk futboluna hem de Yıldırımspor’a kazandırmak için emek veriyoruz. Pandeminin bir an önce bitmesini ve yeniden maçların başlamasını bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi