TFF 2.Lig Beyaz Grup 2.haftasında Sarıyer ile karşılaşan Sakaryaspor, kendi saha ve seyircisi önündeki ilk maçta 2-1 mağlup olup ilk yenilgisini alırken, yenilginin tek mimarı da Teknik Direktör Ahmet Yıldırım oldu.

AHMET YILDIRIM-1-SARIYERSPOR-2
Sakaryaspor taraftarları bu maça fazla ilgi göstermedi. 28 bin 800 kişilik stadın yarısı doldu. Teknik direktör Ahmet Yıldırım, geçen hafta ilk 11’de oynayan Oğuz Kocabal’ı 18 kişilik maç kadrosuna hiç almazken, yine geçen hafta ilk 11’de oynayan Ferhat Yazgan’ı 18 kişilik maç kadrosuna almasına rağmen hiç oynatmadı. Bu 2 oyuncunun yerine Sarıyer maçında orta sahada Umut ve Serkan yer aldı. Ayrıca Canberk sakatlığı nedeniyle tam hazır olmamasına rağmen maç kadrosuna hiç alınmadı.

SAHAMIZDAKİ İLK MAÇTA İLK YENİLGİ
Sol bek olarak 2.yarıda sol açık olan Günay oynatıldı. Takımın tek golünü atan pivot santrafor Berk İsmail ise durum 0-2 iken oyuna alındı ve girer girmez golünü atarak bu takımda ne kadar gerekli bir oyuncu olduğunu gösterdi. İşte Tüm bunların tek sorumlusu vardı, o da Ahmet Yıldırım idi. Dolayısıyla maçın sonucu Sakaryaspor-1-Sarıyer-2 değil, Ahmet Yıldırım-1-Sarıyer 2 oldu. Sakaryaspor bu yenilgi sonrasında 1 puanla yetinirken, kendi saha ve seyircisi önündeki ilk maçta da ilk yenilgisini aldı. Bu skorla da daha ilk maçında  şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.

Stat: Yeni Sakarya Atatürk

Hakemler: Özer Özden*, Borun Turhan*, Hüseyin Can*

Sakaryaspor: Oğuz*, Serkan* Umut? (Dk.67 Berk İsmail*), İlyas*, Savaş*, Recep?, (Dk.59 Günay?), Dilaver*, Zahit? (Dk.56 Murat?), Ferit*, Burak*, Berkay Can?

Teknik Direktör: Ahmet Yıldırım

Sarıyer: Ali Türkan***, Feyyaz***, Yaser***, (Dk.88 Kerem*), Nuri Fatih*** (Dk.83 Doğukan*), Alim*** (Dk.77 Ali*), Özgür***, Abdullah***, Hüseyin***, Serkan***, Adem***, Bertül*** Teknik Direktör: Bülent Merey

Goller: Dk.73 Berk İsmail (Sakaryaspor), Dk.39 Alim, Dk.60 Özgür (Sarıyer)

Editör: Haber Merkezi