HÜKMEN KAZANMIŞLARDI
Kaynarca’nın şirin köylerinden Yeşilovaspor yapmak amacıyla Adapazarıspor’u alarak Adapazarı Yeşilova olarak lige başladılar. Bu yıl ilk defa lige katılmalarına rağmen yaptıkları akıl dolu transferler ve iyi teknik ekipleriyle ligi kasıp kavuran Adapazarıspor, son maçta Kızılcıkspor ile karşılaşmış ve maç sonu yaşanan olaylar nedeniyle mücadeleyi hükmen 3-0 kazanarak şampiyon olmuşlardı. Şampiyonluk kupasını gerçekleşen kupa töreni ile alan Adapazarıspor, iftar yemeği ile de bu başarısını kutladı.

GENİŞ KATILIM OLDU
Kupa törenine Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF) başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl temsilcisi Tezcan Demir, SASKF sekreteri Ahmet Silahçı, Kulüpler birliği başkanı Hüseyin Boz, Adapazarıspor eski genel kaptanı ve Harmanlıkspor yöneticisi İsmet Akdemir, Yeşilova mahallesi muhtarı Ali Kabil, Yeşilova mahallesi tarımsal kalkınma kooperatifi başkanı Hamza Yeşilbağ, Yeşilova Adapazarıspor yönetim kurulu başkanı Muhammed Ali Pulat, Başkan yardımcıları Yusuf Erdoğan, Osman Aykan Ayan, idari menajer Ahmet Kurt, sayman Kenan Kabil, basın sözcüsü Kemal Can, yönetim kurul üyesi Zekeriya Duman, antrenör Beytullah Yeşilbağ ve yardımcısı Ahmet Kurt, futbolcular, futbolcu aileleri, mahalle sakinleri katıldı.

İFTARDA KUPA TAKDİMİ YAPILDI
Kupa töreninden önce kulüp binasında topluca iftar yemeği yenildi, oruçlar açıldı ve çaylar eşliğine hoş sohbetler yapıldı. Davetliler ve Yeşilova Adapazarıspor yöneticileri ile mahalle sakinleri başlarından geçen ilginç futbol anılarını anlattılar.

“BAŞARIYI BEKİYORUM”
Yeşilova Adapazarıspor kulüp binası önünde tören öncesinde konuşmalar yapıldı. Mahalle muhtarı Ali Kabil SASFK yöneticileri ile davetlilere hoş geldiniz dedi. Futbolculara “ Hepiniz birer kahramansınız, ilk sezonumuzda Süper Amatör ligine çıkarak bizi onore ettiniz, yöneticileri, teknik heyeti ve siz futbolcuları teker teker alınlarınızdan öpüyorum” dedi. SASKF başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl temsilcisi Tezcan Demir, Kulüpler Birliği Başkanı Hüseyin Boz, Yeşilova Adapazarıspor Başkanı Muhammed Ali Pulat da yaptıkları konuşmalarda yönetim, teknik heyet ve futbolcuları kutladılar.

MADALYALAR VERİLDİ
Yeşilova Adapazarı yöneticileri, teknik heyeti ve futbolculara madalyaları SASKF başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl temsilcisi Tezcan Demir, Kulüpler Birliği başkanı Hüseyin Boz, İsmet Akdemir, Mahalle muhtarı Ali Kabil, Yeşilova mahallesi tarımsal kalkınma kooperatifi başkanı Hamza Yeşilbağ, Basın sözcüsü Kemal Can ve davetliler tarafından verildi. Kupa Yaşar Zımba tarafından takım kaptanı Kerem Kalaycı’ya teslim edildi futbolcular hep birlikte kupayı kaldırdı, havai fişekler atıldı ve tören alkışlar arasında son buldu.

Editör: Haber Merkezi