SON DAKİKALAR NEFES KESTİ
Hendekspor, sezonun ikinci maçında deplasmanda Bergama Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye iyi başlayan taraf Hendekspor aradığı fırsatları bir türlü bulamayınca üstünlüğü ev sahibi ekibe verdi. 37’nci dakikada kaybedilen topla kontra atağa iyi çıkan Bergama Belediye Murat’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra rakibine Yavuz ile cevap veren Hendekspor skoru 1-1’e getirdi. Bu golün ardından rüzgarı da arkasına alan Hendekspor Berkay’ın yaklaşık 30 metreden attığı harika golle 2-1 öne geçti ve soyunma odasına üstün gitti.

HALUK SKORU BELİRLEDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla başladı. Ev sahibi Bergama Belediyespor beraberlik golünü bulmak için yüklenirken Hendekspor da kontra ataklarla farkı arttırmak için çabaladı. Hendkespor, 65’nci dakikada tecrübeli golcüsü Haluk ile farkı ikiye çıkarttı. Bu dakikadan sonra İki takımın da atakları sonuçsuz kalınca Hendekspor sahadan 3-1’lik galip ayrıldı ve TFF 3. Lig’de ilk galibiyetini almış oldu.

Stat: Menemen İlçe Stadı

Hakemler: Emre Korkmaz** Hicri Yıldırım** Ayşenur Karakoç**

Bergama Belediyespor: Mustafa** Yunus** Deniz** Yusuf**(Dk.46 Mehmet*) Yunus**(Dk.46 Gökhan*) Alpay** Yusuf Can**(Dk.85 Murat*) Muhammet**(Dk.66 Şerafettin*) Fikret** Gökhan** Burak**(Dk.79 İsmail*)

Teknik Direktör: Murat Yoldaş

Hendekspor: Bülent*** Yavuzhan*** Sabri***Muharrem*** Mustafa*** Haluk*** Yavuz***(Dk.63 Mustafa**) Ziyattin*** Enes***(Dk.46 Barış**) Berkay***(Dk.58 Emrah**) Muhammet*** (Dk.85 Hakkı*)

Teknik Direktör: Talip Toprak

Goller: Dk.37 Burak Özbakır ( Bergama Belediye) Dk.40 Yavuz, Dk.44 Berkay, Dk.65 Haluk (Hendekspor)

Editör: Haber Merkezi