Rakibini deplasmanda 3-1 mağlup eden Sapanca Gençlik averajla liderliğe yükseldi.

TRİBÜNLER DOLDU
Erenler Stadı’nda oynanan karşılaşmada tribünler hınca hınç doluydu. Maçın henüz başında Erenlerspor Burak’ın golüyle 1-0 öne geçti. Sapanca Gençlikspor ise rakibinin ilk yarım saatteki baskısını kırdı ve ilk devrenin son 15 dakikasında üstün oynadı. Yeşil beyazlılar 44’ncü dakikada Oğuzhan’ın golüyle skora dengeyi getirdi. İlk devre de bu skorla tamamlandı.

SAPANCA ESTİ GÜRLEDİ
Karşılaşmanın ikinci devresinde Sapanca Gençlikspor adeta öyle bir gaza bastı ki frenler tutmadı. Erenlerspor kalesini ablukaya alan Sapanca’da sahneye çıkan Ömer Faruk çıktı ve takımını 2-1 öne geçirdi.  Bu golün pasında taç çizgisini geçtiğini iddia eden Erenler Yöneticisi Faruk Parlak’ı hakem Atilla Karaoğlan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderdi.  Sapanca Gençlikspor Cihan’ın golü ile skoru 3-1:’e getirdi ve iyice rahatladı. Mücadele bu skorla sona erdi ve Sapanca Gençlikspor Süper Amatör Küme B Grubu’nun yeni lideri oldu.

Stat: Erenler

Hakemler: Atilla Karaoğlan ***Sinan Bilgin ** A.Samet Yeşilbaş *

Erenlerspor: Ernes ** Hüseyin**Gökhan ** Mesut ** Ali **Ömer Faruk **8Bedirhan *)Hamdi **(Erdi *)tamer ** Seçim **Burak **(Yunus *)Doğukan **

Antrenör: İsmail Küçük

Sapanca Gençlik: Harun ***Oğuzhan *** Gökhan ***(Selman*)Caner *** Anıl ****  İ.Soner ***(ishak **) Cihan *** Ömer Faruk **** Hami *** Murat *** Üsame ***(Engin**)

Antrenör: Ahmet Seçgin

Goller: Dk. 5 Burak, (Erenlerspor) Dk.44 Oğuzhan, Dk. 67 Ömer Faruk, Dk. 78 Cihan (Sapanca Gençlikspor)

Editör: Haber Merkezi