KOBAŞ ÖNDERLİK ETTİ

İki Kata Türkiye şampiyonası yapan, seminerler ve kurslar düzenleyen Karate federasyonu geçen ay sonu Bolu’da Karate aday hakem kursu düzenledi. Kurs Hocası MHK Başkanı Ahmet Şan ile Avrupa, Dünya hakem kurul üyesi Uğur Kobaş olurken, kursa ilimizden 10 kişi katıldı. Kurs teorik, pratik olmak üzere üç gün yapılırken sınavlar ve federasyondaki kontroller sonucunda kursta başarılı olanlar Türkiye Karate Federasyonu tarafından resmi olarak açıklandı.

İŞTE HAKEMLER

Açıklanan listeye göre başarılı olan, Aday hakem olarak resmiyet kazanan hakemlerimiz Hakan Emirhan Doğan, Sevde Özcan, Hayrunnisa Uzun, Abdülkerim Balıkçıoğlu, Ahmet Özdemir, Ata Seymen Fidan, İsmail Hakkı Balıkçıoğlu, Muhammet Emin Güntekin, Okan Kobaş ve Onur Açıkgöz, büyük sevinç yaşadı.

“DEVAM EDECEĞİZ”

Avrupa, Dünya Karate federasyonları hakem kurul üyesi Uğur Kobaş yaptığı açıklamada, “Pandemi döneminde kurallara uyarak yapılabilecek faaliyetleri yapmaya çalışıyoruz. Resmiyet kazanan yeni ve genç hakemlerimizi kutluyoruz. Türkiye’nin İstanbul’dan sonra Karate hakemine sahip ikinci ili olarak yeni hakemler çıkartmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi