DEMİRÖREN’DEN AÇIKLAMA

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, sponsorluk anlaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. Tüm spor branşlarına destek verdiklerini belirterek sözlerine başlayan Demirören, "Türk sporunun branş ayırt etmeksizin desteklemek ailemizin geleneklerinden biridir. Ben 2000 yılından beri spor camiası içerisindeyim. Masanın iki tarafında da oturdum. Misli.com olarak 2. ve 3. lige ismini vermekten onur ve gurur duymaktayız. Bu işbirliğinde emeği geçen TFF Başkanı Nihat Özdemir ve ekibine, misli.com ailesine teşekkür ederim. Bu anlaşmanın hayırlı olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.

MAÇLAR MİSLİ.COM’DA

Kaç maçın yayınlanacağı ve yayınların nereden takip edileceği ile ilgili gelen soruya Yıldırım Demirören "Yayınla ilgili kaç maçın yayınlanacağı yönünde bir karar vermedik. Misli.com'daki maçları uygulamalardan ücretsiz olarak izleyeceklerdir. Bütün yayınlar misli.com üzerinden gerçekleştirilecek." cevabını verdi.

“KULÜPLERİN GELİRLERİ ARTACAK”

TFF Başkanı Nihat Özdemir ise "2. ve 3. ligimizin 2 yıldır sponsorumuz yoktu. Artık Misli.com ile anlaşma sağladık. Yayıncılık hakkı için de Misli.com ile anlaştık. 'Maçlarımız yayınlansa çok mutlu oluruz' diyen kulüp başkanları vardı, Misli.com ile artık 2. lig ve 3. lig maçları da yayınlanacak. TFF ve Misli.com markalarının ortak güçleri ile 2. lig ve 3. liglerinin bilinirliği artacaktır. Bu anlaşmamız, 2. lig ve 3. ligde oynayan futbolcuların vitrine çıkmasına imkan verecektir. Böyle bir anlaşmanın yapılması illegal bahsin de önüne geçecektir. Bu anlaşmayla 2. lig ve 3. lig çok değerli hale gelecektir. Bu anlaşmayla kulüplerimizin gelirlerinin artacağına inanıyoruz. 2. ve 3. ligdeki tüm kulüplerimiz ekonomik anlamda rahatlayacaklardır” dedi.

Editör: Haber Merkezi