Sakaryaspor yönetimi teknik direktör İsmail Ertekin için imza töreni düzenledi. Ertekin imzanın ardından yaptığı açıklamada, “Yarım kalmış hikayeyi tamamlamaya geldim” dedi.

[[f:YeniSakarya54/videos/1652291891595784]]

“İNŞALLAH ŞAMPİYONLUK GELECEK”
Sakaryapsor yönetimi, Bu sezonki ilk imza törenini teknik direktör İsmail Ertekin için düzenledi. Ertekin yeşil siyahlı kulüple 1 yıllık sözleşme imzaladı. Gerçekleşen imza töreninde konuşan İsmail Ertekin, “Sakaryasporla yarım kalmış bir hikayemiz vardı. Buraya o hikayeyi tamamlamaya geldim. Hedefi olan bir takıma, Sakaryaspor gibi bir camiaya geldiğim için heyecanlıyım. Sezon sonunda inşallah dalgalı denizde gemimizi limana yanaştırırız. Sakarayspor’un 2 sezondur uğraştığı şampiyonluğu inşallah Allah bize nasip eder. İnşallah sezon sonunda gülen taraf biz oluruz ve sezonu şampiyonlukla tamamlarız” dedi.

“SAKARYASPOR BENDE İZ BIRAKTI”
Sakaryaspor’un çok büyük bir camia olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, “Sakarayspor çok büyük bir camia. Birçok takımda çalıştım ama Sakaryaspor bende iz bıraktı. Tekrardan Sakaryaspor’un beni istemesi çok hoşuma gitti. Düşüncem bu hikayeyi tamamlayabilmek. Farkındayız çok kısa bir süre var. Antrenman süremiz kısıtlı. Hem transfer yapıp hem de çalışmalıyız. Yönetimimiz bu konuda büyük uğraş veriyor. İnşallah Pazartesi veya en geç Salı gününe kadar bir takım oluşturup kampa gideceğiz. 10 günlük bir kamp düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

“TAM GAZ ÇALIŞIYORUZ”
Başkan Cevat Ekşi ise imza töreninde yaptığı açıklamada, “Kongrenin ardından tam gaz çalışmalara başladık. Hemen transfer görüşmelerine başladık ve şu dönem dış transfere yoğunlaştık. Bu sezon hiç Play Off’la uğraşmadan direk PTT’ye çıkarız inşallah. Hocam bu işte uzman, antrenörleri de uzman. İnşallah kısa süre içerisinde takımı sahaya indireceğiz” dedi.

“TRANSFERDE DİKKATLİYİZ”
Transfer konusuna da değinen başkan Ekşi, “Transfer konusundan biraz dikkatli gidiyoruz. Futbolcular ve menajerleri çalışıyor sürekli, o yüzden biz de dikkat ediyoruz. Görüştüklerimizin isimlerini veremiyorum ama imza attırdığımızda göreceksiniz. Pazartesiye takımı toplayabileceğimizi düşünüyoruz. Transferde sıkıntı yaşamamak için isim vermiyoruz. Fatih Terim aradı bugün beni. Emirhan var Kayserispor’da genç oyuncu, onu bedelsiz olarak bize vereceklerini söyledi. Sözleşmeyi de yaptık. İstediğimiz 2 oyuncu daha var. Bakalım uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

ERTEKİN’İN EKİBİ
Sakaryaspor’un yeni teknik direktörü İsmail Ertekin ekibiyle birlikte yeşil siyahlı temsilcimize geldi. Ertekin’in ekibinde Nevzat Dinç Budak (yardımcı antrenör ), İsmail Hakna Gökkaya (kaleci antrenörü), Özgür Çetiner(Oyuncu ve maç izleme), Sinan Korkmaz (Atletik performans) ve Mesut Özgür( Maç ve performans analist) isimleri yer aldı.

Editör: Haber Merkezi