Gazi Metal 30ncu Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvası 16ncı akşam maçlarında deyim yerindeyse gol yağmuru vardı. Keyifli mücadelelere sahne olan 5 maçta atılan 66 gol bu sezon atılan en yüksek gol sayısı oldu.

İZREK FARK ATTI 19-3
Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvası’nda önceki gece oynanan 5 maçta tam 66 gol atıldı. Gol yağmurunun olduğu gece tam 22 golün atıldığı İzrek Automotive Labels-SAFAMDER maçı ile başladı. Rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan İzrek Automotive Labels ilk yarısı 5-1 tamamlanan mücadeleyi 19-3 gibi farklı bir skorla kazanarak 3 puanı aldı. İzrek’te 9 gol atan Engin Öztongo gol krallığına göz kırptı.

GERGİN MAÇ ADA LİDER’İN
Günün ikinci karşılaşmasında Ada Lider ile Şeker Mahallesi Kılıç Kıraathanesi karşı karşıya geldi. Gergin geçen karşılaşmada iki tarafta hakem kararlarından memnun kalmadı. Zaman zaman sertlik düzeyi artan mücadelede iki kaleci sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Karşılaşmayı Ada Lider Cem’in önderliğinde 7-4 kazandı. Şeker Mahallesi Kılıç Kıraathanesi ise sahadan puansız ayrıldı.

BAİ SALLADI AMA YIKAMADI 5-6
Gecenin bir diğer çekişmeli karşılaşmasında Bai Yapı ile Sapanca Mustafa Mercan İnşaat karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelede iki takımın golleri alkış aldı. Karşılaşmayı 6-5’lik skorla kazanan Sapanca Mustafa Mercan İnşaat sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Sapanca Mustafa Mercan İnşaat’ta Kadir yaptığı hat-trick ile galibiyetin mimarı oldu.

ÇİFTÇİ KARDEŞLER’DEN FARKLI TARİFE 11-2
Gecenin bir diğer rahat maçında Çiftçi kardeşler ile Barres Lazer karşılaştı. Maça iyi başlayan ve maç boyunca üstün bir oyun ortaya koyan Çiftçi kardeşler sahadan farklı bir skorla galip ayrıldı. 13 golün atıldığı mücadelede 11 golü atan Çiftçi kardeşler, Barres Lazer’i 11-2’lik skorla mağlup etti ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

ERTAŞ HARİTA’DAN YARIM DÜZİNE 6-3
Bies Cafe Serdivan- Ertaş harita mücadelesi gecenin son maçı oldu. Bies Cafe Serdivan karşısında iyi bir mücadele ortaya koyan grubun iddialı ekibi Ertaş harita mücadeleyi 6-3’lük skorla kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Bies Cafe Serdivan’da Barış’ın attığı 3 gol mağlubiyete engel olamadı.

Editör: Haber Merkezi