TFF 2.Lig Beyaz Grupta son 4 haftaya girilirken, lider Keçiörengücüsporun farklı galip gelmesi ve aramızdaki 5 puanlık farkı koruması kadar rakiplerin de kazanması şansımızı iyice azalttı. Bu hafta ise son umudumuz olacak!.

OLMAZ DEMEYİN!
Lider Keçiörengücü bu hafta sonu İstanbul’da Sarıyer ile karşı karşıya gelecek. Sonraki hafta ligde kalma mücadelesi veren Hacettepe ile Ankara derbisine çıkacak. Ardından Uşak deplasmanına çıkacak ve ligi kendi sahasındaki Manisaspor maçı ile tamamlayacak. İşte bu fikstür nedeniyle bu haftaki maç çok daha önemli bir yer arz ediyor. Çünkü Sarıyer’in galip gelmesi sadece Sarıyer’e yaramayacak, puan farkının azalacak olması nedeniyle Kastamonuspor 1966, Samsunspor ve Sakaryaspora da yarayacak.

6 PUAN KAYBETMESİ ŞART
Sakaryaspora oranla Kastamonuspor daha avantajlı gibi gözükse de Sakaryasporun öteki hafta Kastamonu’da Sakaryaspor ile, Kastamonusporun da Sakaryaspor maçından sonra Amed ile rakip sahada maçları var. Ayrıca Sakaryasporun Samsunspor ile maçının olması, onları rakip sahalarda yenmemiz durumunda bizi şampiyon olma ihtimalimizi de arttırıyor. Yeter ki biz kazanalım, rakipler de puan kaybetsin.  Özellikle de Keçiörengücüspor ya 2 yenilgi almalı ya da 3 beraberlik ki bu puan farkı ancak kapansın. Bu arada Keçiörengücüspor ile puan eşitliği halinde işimizin genel averaj kalacağını da hatırlatalım.

Editör: Haber Merkezi