175 SPORCU KATILDI
Taiji Quan, Iwuf yeni geleneksel stiller, geleneksel zorunlu stiller, silahlı formlar ve grup yarışmaları kategorilerinde düzenlenen ve 3 gün süren şampiyona nefesleri kesti. Türkiye Gençler ve Büyükler Tai Chi Wushu Şampiyonası’nda Sakaryalı sporcular turnuvaya damga vurdu. Müsabakalara 12 İlden, 175 sporcu katıldı. Sakaryalı Wushucular aldıkları 66 altın madalya ile birinci olurken Ankara ikinci, Sivas ise üçüncü oldu.

ÇELİKEL TAKİP ETTİ
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Wushu Federasyonu As Başkanı Abdurrahman Akyüz, Balkan Wushu Federasyon Başkanı Muhammet Çapoğlu, Wushu İl Temsilcisi Fatih Çapoğlu’nun yakından takip ettiği müsabakaların ardından başarılı olan sporcular ödüllerine kavuştu. Sakaryalı sporcular alınan şampiyonlukların ardından bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

GÖRSEL ŞÖLEN
Şampiyonaya damga vuran sporcular düzenlenen tören ile madalyalarını aldı. Şampiyon sporcular tören sonrası hem aileleriyle hem de antrenörleriyle bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Yaptıkları estetik hareketler ile büyük alkış alan sporcular Sakarya spor salonunda görsel bir şölen yarattı. Müsabakaları izlemek için salona gelen aileler bu görsel şöleni telefonlarının kameralarıyla kayda aldı.

Editör: Haber Merkezi