17 BAŞKANDAN 7’Sİ GELDİ
Sakaryaspor yönetimi tarafından verilen akşam yemeğine Vali Nayir ile birlikte AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli ve Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin gelmediği yemekte Kocaali’yi temsilen Başkan Yardımcısı Cemal Angırn, Serdivan Belediyesini temsilen de Selvet Karaoğlu temsil etti. 

EKONOMİK DESTEK BEKLİYORUZ
Sakaryaspor Kulüp Başkanı Çevat Ekşi, Kastamonuspor ile çok zorlu bir maça çıkacaklarını anımsatarak, “İki tarafın da yenmesi durumunda şampiyon olabileceği bir maç. İnşallah gidip yenip, kalan 2 maçımızı da kazanıp, Keçiöerengücüsporun da en az 3 puan kaybedip şampiyon olmayı düşünüyoruz. Bu yüzden de bir destek yemeği düzenledik. Sakaryaspor bu şehrin markası. Bu takımın bu ligden kurtulması lazım. Yani hem şampiyon olsun, hem de Sakaryaspor hem de bu şehir rahatlasın. Biz üzerimize düşeni yaptık ama tıkandık. Destek bekliyoruz. Şampiyonluk için futbolcuların kafasını rahatlatmamız gerekir” dedi.

DESTEK İÇİN BAŞARI ŞART
Vali Ahmet Hamdi Nayir ise, “Şuna inanıyoruz ki, sporun yaygın hale getirilebilmesi için, o ilin adını taşıyan takımların başarılı olması lazım. On binleri, yüz binleri stada toplayacak hüner ve sır burada. Eğer başarılı bir takım varsa, o ilin gençleri takımına daha çok sahip çıkıyor, tribünleri dolduruyor. Bizleri burada bir araya getirdiği gibi belki ilin bütün dinamiklerini de bir araya getirecek. Böyle bir süreçte yeni seçilen belediye başkanlarıyla bir araya geldik. Büyük mücadelelerle gelinen nokta iyi bir nokta. Play Off’a kalmadan direkt bir üst lige çıkabilecek duruma getirdiler. İnşallah önümüzdeki 3 maçta da istedikleri sonucu alacaklardır.

VALİ NAYİR ÇAĞRIDA BULUNDU
Herkes elinden geldiğince bu takıma bu takıma sahip çıkarsa, ilimize, ilimizin adına sahip çıkmış oluruz diye düşünüyorum. Davetimize icap gedip gelenlere teşekkür ediyorum” dedi. Son olarak Sakaryaspor futbol takımı kaptanı Ferhat Yazgan söz aldı. Yazgan, takım arkadaşları adına yaptığı konuşmada, “ Bu kritik haftalarda bize destek olduğunuz için takım adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu sene şampiyon oluruz. Çünkü bizim taraftarlar, bu şehir, bu kulüp, bu ligleri hak etmiyor. Sakarya’ya Süper lig yakışır. En azından TFF 1.Lig. Allah’ın izniyle inşallah bu sene şampiyon olup bu ligden kurtulacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi