Deplasmanda Pazarspor’a konuk olan temsilcimiz Sakaryaspor, son dakikaları nefes kesen mücadelede galibiyet golü 90+4’te Devrim ile buldu ve sahadan 3-2 galip ayrıldı

İLK YARI BERABERLİK
Sakaryaspor, Misli.com 2.Lig 25’nci hafta maçında deplasmanda Pazarspor’a konuk oldu. İki takım da maça istekli ve atak bir futbolla başladı. Sakaryaspor Muhammet Reis’in asistinde Ali Özgün’ün yaptığı şık vuruşla mücadelenin 17’nci dakikasında öne geçti ve skoru 1-0’a getirdi. Bu golün ardından yakaladığı kontra atakta Nuri Fatih ile gole yaklaşan yeşil siyahlı temsilcimiz fırsatı değerlendiremedi. Pazarspor 30’ncu dakikada golü Eren’in frikik golü ile buldu ve skoru 1-1’e getirdi. Yeşil siyahlı futbolcular faul olmayan bir pozisyonda faul vererek gole sebebiyet olan hakeme de uzun süre itirazda bulundu. İlk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

ABDÜLAZİZ’LE ÖNDE GEÇTİK
Yeşil siyahlı temsilcimiz ikinci yarıya pozisyonla başladı. Mehmet’in içeriye çevirdiği topta Ali’nin yaptığı kafa vuruşunda top direkten döndü. Sakaryaspor 55’nci dakikada penaltı kazandı. Vuruş için topun başına geçen Abdülaziz topu ve kaleciyi ayrı köşelere yolladı ve Sakaryaspor’u yeniden öne geçirdi. İki takımın karşılıklı atakları oyunun son bölümüne kadar sonuç vermedi.

UZATMALAR NEFES KESTİ
İlk ayrıda bir frikik golü atan Eren, Pazarspor adına frikikten yine harika bir gol kaydetti ve 90+2’ncş dakikada skoru 2-2’ye getirdi. Bu golden sadece 1 dakika sonra Devrim’in vuruşu ile golü bulan Sakaryaspor sahadan 3-2’lik skorla galip ayrıldı ve deplasmandan 3 puanla döndü. Yeşil siyahlı temsilcimiz bu galibiyetle puanını 45’e yükseltti.

Stat: Pazar İlçe Stadı

Hakemler: Alper Akarsu** Serdar Osman Akarsu** Salih Burak Demirel**

Pazarspor: Mustafa** Emre**(Dk.88 Ömercan*) Ali** Aykut** Şahinali** Taha** Kadir Kaan**(Dk.86 Mete*? Savaş**(Dk.65 Hakan*)Onur**(Dk.61 Hüseyin Eray*) Feyyaz** Eren**

Teknik Direktör: Adem Neboğlu

Sakaryaspor: Oğuz** Canberk** Burak** Fatih** Hakan** Azad** Çağrı**(Dk.46 Mehmet**) Nuri Fatih**(Dk.90 Caner*) Muhammet Reis** Abdülaziz**(Dk.81 Devrim**) Ali**(Dk.81 Berk*)

Teknik Direktör: Serdar Bozkurt

Goller: Dk.17 Ali Özgün Dk.56 Abdülaziz Dk.90+4 Devrim (Sakaryaspor) Dk.31, 90+2 Eren (Pazarspor)

Editör: Haber Merkezi