Sıra 7 Sakarya Milletvekilinde. Çünkü onları bu mevkiye bu şehrin halkı ve bu halkın takımı olan Sakaryasporun taraftarları getirdi

1 MİLYON DOLARIMIZ YOK MU?
Sakarya’da son yapılan seçimlerin ardından, Cumhur İttifakı olarak AK Parti 4, MHP de 1 Vekil çıkarmıştı. Millet İttifakı olan muhalefet ise CHP ve İyi Parti de 1’er Vekil çıkarmışlardı ki İyi Parti için bu bir ilkti. Muhalefet her zamanki gibi topu yine iktidara atarken, Sakaryaspor camiasının tek beklentisi AK Partili Vekiller oldu. Zira genel kanı, Yeni Stada isim hakkı, Sakaryasporun önü veya arkasına isim, göğüs ve sırt reklamı gibi a ekonomik desteğin ancak ve ancak AK Parti sayesinde sağlanacağı yönünde.

VALİLİĞİ DE HAREKETE GEÇİRİRLER
Kaldı ki Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir’i de, ilimizdeki büyük firma, fabrika ve iş adamlarını harekete geçirecek olanlar da onlar. Herkes kendi çevresini harekete geçirse, lazım olan 5 milyon lira da rahatlıkla bulunabilir. Üstelik bu para, şu ana kadar ödenemeyen Maç Başları ve kapalı olan Transferimiz için kullanılıp, böylece hem iç transferde hem dış transferde borçlar sıfırlanarak, rakiplerin şimdiden başlattığı transferlere cevap vererek, şampiyonluk yolunda daha büyük katkı sağlanmış olacak.

Editör: Haber Merkezi