HAZIRLIĞINIZI YAPTINIZ MI?
Sakaryaspor’u ve Sakarya’yı ne kadar sevdiğini her fırsatta dile getiren Recep Tayyip Erdoğan’ın, tıpkı daha öncekiler gibi yarın da boynunda Yeşil Siyahlı atkısıyla Sakaryaspor sevgisini dile getirmesi bekleniyor. Hatta “Sakaryaspor için ne yaptınız? Bu takımın hali ne? Neden bu takıma bu çileyi çektiriyorsunuz da üzerinize düşeni yapmıyoruz” derse, başta AK Parti olmak üzere, SATSO, İş Dünyası ve Belediyeler buna nasıl bir cevap verecek? 

BARİ BMC İÇİN BASTIRIN
Türkiye’de bir çok ilde bir çok takım, kulüp isminin önüne veya arkasına sponsor alarak lya da statlarına sponsor bularak para krizini çözerken, Sakaryaspor için neden herkes BANA NE diyor da şampiyonluğu engellenmeye çalışılıyor? Sakaryaspor’a para bulabilmek için defalarca istenen yemek ve toplantı bile neden çok görüldü de eller bile kıpırdatılmadı? SATSO, Toyota, iş dünyası v.s neden sustu? Peki ya BMC için hazır mısınız?

BMC SAKARYA YA DA BMC SAKARYA PARK?
Öyle ya yarın Karasu’da BMC fabrikası kurulacak. BMC Holding Yönetim Kurulu Başkanı  Ethem Sancak Sakaryaspor için en ciddi kurtuluş yolu. Bu yüzden Sancak’tan Sakaryaspor formalarının göğsüne BMC, yeni stat için BMC Sakarya Park ismi, kulüp isim hakkı olarak da BMC Sakaryaspor şeklinde ciddi ve pahalı bir sponsorluk bekleniyor? Hem de bunu reisicumhurumuzun yanında bizzat söz vererek. Çünkü Sakaryasporun şampiyonluğu kadar taraftarların ve şehir halkının Süper Lige çıkış hedefi de, huzur ve mutluluğu da buna bağlı..

Editör: Haber Merkezi