----

DOSTLUK ÖN PLANDA
Futbolun beylerini, paşalarını, pirlerini buluşturan Kaynaşma Turnuvasında, komşu mahalle takımları son derece dostluk ve centilmenlik içerisinde maçlarına çıkıyor. Erenler İlçesindeki Mahalle Muhtarlıkları 1. Kaynaşma Futbol Turnuvasında ilk hafta adına yakışır bir şekilde sona erdi. 9 takımın katılımı ile Hasanbey Mahallesindeki sahada oynanan müsabakalar nefesleri kesiyor.

----

FUTBOLSEVERLERDEN TEŞEKKÜR
Futbolcular birbirlerini dostça karşılayıp, müsabaka sonunda birbirlerine sarılarak sahadan ayrılıyor. Mahalle sakinleri ve futbolseverler, başta Erenler Belediyesi olmak üzere Bekirpaşa Mahalle Muhtarlıklarına, Turnuva Tertip Komitesine ve turnuvada emeği geçenlere teşekkür ederek, bundan sonraki yıllarda da turnuvanın yapılmasını istediklerini söyledi.

----

İLK LİDER ÇAYKIŞLA
Kadir Demir, Salih Çelikkanat ve Selçuk Aktop’un hakem olarak görev yaptığı ilk akşam müsabakaları sonucunda Çaykışla derbisinde Çaykışla (A) takımı, Çaykışla (B) takımını 4-0 yendi. Gecenin ikinci karşılaşmasında ise Pirahmetler takımı, Nakışlar takımını 3-2 yendi. Kozluk Mahallesinin ilk haftayı dinlenerek (BAY) geçirdiği turnuvada Çaykışla A takımı haftayı lider olarak tamamladı

----

Editör: Haber Merkezi