Kocaali Açmabaşı mahalesinde düzenlenen “Şehit Mehmet Sarı” Voleybol turnuvasında oynanan final maçında “Kocaali Hakan Foto Akçakoca Yenice’yi” 3-1 yenerek turnuvada şampiyon oldu.   

Ali Şirin’den turnuvaya katkı sunan ve katılımcı takımlara Teşekkür 

Organizasyon komitesi adına konuşan Kocaali Açmabaşı mahallesi muhtarı Ali Şirin final maçı öncesi yaptığı konuşmada, “bu turnuvayı tertiplerken ilçe belediye başkanı sn. Ahmet Açar, Sakarya Hemşinliler Kültür ve Yardımlaşma Dernek başkanı sn. Nurettin Hakan Özgül, Kocaali Ziraat Odası başkanı sn. Tamer Tunca, Muhtarlar Derneği başkanı Sn.  Ertuğrul Akyüz ve Akçakoca muhtarlar derneği başkanı sn. Burhan Aydın mahallede yapılan turnuva süresince desteklerini hiç aksatmadan sürdüren   Açmabaşı mahallesi halkına ve ilçemiz mahallelerinin spor sever halkına, komşu ilçelerimizden gelerek turnuvamıza renk katan misafirlerimize ve turnuva süresince ve her zaman yaptıkları haberlerle kamuoyunu bilgilendiren basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi. 

Belediye Başkandan anlamlı konuşma 

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar maç öncesi yaptığı konuşmada;

“ Türkiye’mizin hiçbir köyünde kolay kolay bulamayacağımız yoğun bir katılım ve zirveye çıkan bir coşku, sevgi ve kardeşlik havasını doyasıya soluduk. 

Seyircinin yarısı takımlarını desteklemek üzere Akçakoca-Yenice köyünden gelmişti, diğer yarısı da; “misafir takıma jest olsun” düşüncesiyle Yenice Köyü takımını destekledi. 

Sonunda dostluk ve kardeşlik kazandı ama, 16 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonu, maçı 3-1 alan Kocaali Hakan Foto oldu. 

Bu güzel organizasyona emek veren başta Muhtarımız Ali Şirin, Meclis Üyemiz Batıkan Zorbey Turgut, Ramazan Serhoş ve tertip komitesi üyeleri, Sakarya Hemşinliler Kültür Derneği Başkanı Nurettin Hakan Özgül, sponsor firmalar, katılımcı takımlar ve başından itibaren coşkulu bir şekilde müsabakaları takip eden hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. 

Komşu ilçe belediye başkanlarına teşekkür etti

Başkan Acar; Bu güzel akşamda bizleri yalnız bırakmayan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve siyasi parti temsilcilerine turnuvaya gösterdikleri ilgi için teşekkür etti. 

Kocaali Açmabaşı mahallesi “Şehit Mehmet Sarı” Voleybol Turnuvasında dereceye giren takımlara komşu ilçe belediye başkanları kupalarını verdiler.  

Turnuva birincisi Kocaali Hakan Foto voleybol takımına şampiyonluk kupasını Karasu Belediye Başkanı İsak Sarı, finallerde rakibine 3-1 yenilerek 2’nci olan Akçakoca Yenice voleybol takımına kupasını Akçakoca Belediye başkanı Mehmet Okan Yılmaz verdi. 

Turnuva Hemşin Halk oyunları gösterisiyle son buldu. 

Editör: Haber Merkezi