90 DAKİKA DESTEK
Maç öncesi başlayan görsel şovu maç sırasında da sürdüren Tatangalar ulusal medya organlarına ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 30 in yeşil siyahlı taraftar takıma 90 dakika boyunca destek olarak hem itici güç oldu hem de Süper Lig’i hak ettiğini bir kez daha herkese gösterdi. Ulusal mecralarda kendinden söz ettiren Tatangalar Pazar akşamını yeşil siyaha boyadı.

LİG LİDERİ TATANGALAR
Hem Samsunspor hem de Sakaryaspor tribünleri TFF 2.Lig beyaz gruba yakışır bir centilmenlik örneği sergiledi. Maç öncesi koreografi yapan Samsunspor taraftarına görsel şov ile eşlik eden Tatangalar taraftarların sosyal medya hesaplarını süsleyen güzle görüntüler oluşturdu. Maçtan saatler önce stada gelmeye başlayan ve tribünleri hınca hınç dolduran taraftarlar takımın olduğu gibi taraftarın da bu ligin lideri olduğunu gösterdi.

BAYANLARDAN BÜYÜK İLGİ
Tribünleri dolduran çok sayıda bayan taraftar geceye renk kattı. Takıma destek olan bayan taraftarlar tribünlerde sık sık fotoğraf çekilerek güzel anları ölümsüzleştirdi.  Boyunlarında atkı üstlerinde formalarla stada gelen şehir sevdalısı bayan taraftarlar tribünde kadınların da yeri olduğunu gösterdi.

ZİRVE YÜRÜYÜŞÜ
Yeni Atatürk Stadı’na galibiyet için gelen yeşil siyahlı taraftarlar beraberlikle yetinmek zorunda kaldı. Takımı zirve yürüyüşüne ortak olan Tatangalar 90 dakika boyunca susmayarak takımın itici gücü oldu. Taraftarlar maç sonunda da takımı bağrına bastı ve sporculara beraberlik sonrasında moral verdi.

Editör: Haber Merkezi