Misli.com 2.Lig Play Off Çeyrek Final ilk ayağında deplasmanda Vanspor ile karşılaşan Sakaryaspor, Ali ve Berk İsmail’in golleriyle sahadan 2-0’lık skorla galip ayrıldı ve turun kapısını araladı

İLK YARI EŞİTLİK
Sakaryaspor, Misli.com 2.Lig Play Off Çeyrek Final ilk mücadelesinde deplasmanda Vanspor FK’ya konuk oldu. Karşılaşmanın ilk bölümünde oyun kontrolünü elinde tutan yeşil siyahlı temsilcimiz, büyük bir yüzdeyle topun hakimi oldu. Devrenin geri kalanında iki takım da risk almadı. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarı başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.

GOLCÜLER SAHNEDE
Sakaryaspor ikinci yarıya adeta golle başladı. Hakan’ın pasında savunma arkasına iyi hareketlenen Ali Özgün düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Berk’in pasında oyuna sonradan giren Hasan Bilal yeniden Berk İsmail’e çıkarttı. Çok sert bir buruş yapan Berk, 83’ncü dakikada topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0’a getirdi. Gol sonrasında Vanspor yedek kulübesinden Selim Kayacı da kırmızı kart gördü. Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca Sakaryaspor deplasmandan 2-0’lık galibiyet ve avantajla döndü

Stat: Van Atatürk Stadı

Hakemler: Hakan Ceylan** Samet Çavuş** Ogün Kamacı**

Vanspor: Aydın* Barış* Şiyar* Yakup* Üzeyir** Abdülkadir* Sedat* Oktay* Burhan*(Dk.61 Utku*) Sedat C.*(Dk.61 Ali Say*) Ömer*(Dk.90 Emre*)

Teknik Direktör: Serhat Gülpınar

Sakaryaspor: Oğuz*** Canberk*** Ümit*** Hakan*** Azad** Çağrı**(Dk.75 Hasan**) Nuri***(Dk.60 Caner**) Muhammet Reis***(Dk.90 Oğuzhan*) Berk İsmail***(Dk.90 Mehmet*) Ali***(Dk.75 Abdülaziz**)

Teknik Direktör: Serdar Bozkurt

Goller: Dk.47 Ali, Dk.83 Berk İsmail (Sakaryaspor)

Kırmızı Kart: Selim Kayacı (Vanspor)

Editör: Haber Merkezi