Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan U16 Milli Takımı TBF Uluslararası Yıldızlar Basketbol Turnuvası’nda boy gösteriyor. Sakaryalı kondisyoner Tuncay Kıratlı, Milli takımla birlikte turnuvada yer alıyor

TURNUVADA YER ALIYOR
Sakarya’da daha önce Sakarya Büyükşehir Basketbol ve Sakarya Yükselişspor’da görev yapan Sakaryalı kondisyoner Tuncay Kıratlı, önceki senelerde olduğu gibi yeniden milli takımda boy gösteriyor. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl Konya’da yapılan Uluslararası Yıldızlar Basketbol Turnuvası’nda U16 ve U15 takımlarında kondisyoner olarak görev yapan Tuncay Kıratlı, milli takımda olmanın gururunu yaşıyor.

“GURURLUYUM”
Daha önce çalıştığı takımlar ve yer aldığı organizasyonlarla dikkat çeken Tuncay Kıratlı, milli takımda görev yaptığı için büyük bir gurur yaşadığını ifade etti. Sakaryalı genç kondisyoner yaptığı açıklamada “Sakarya’da yetiştim ve kendi şehrimin takımlarında görev yaptım. Şimdi de Milli takımımıza hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Basketbol A Milli Takım kondisyoneri Ertan Bedir gibi usta biri ile çalışma imkanı buldum ve ondan çok şey öğrendim. Sakarya’yı ve ülkemi en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapıyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi