Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Sakarya İl Temsilcisi Bahar Bilgin ve beraberindeki heyet, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy'u ziyaret ederek, satranç sporunun ildeki durumuyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. 
Arif Özsoy, Sakarya’da tüm branşlarda sporun, sporcuların gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi için temsilciliklerle birlikte çalışma yapmayı önemsediklerini ve bu amaçla yararlı olacağını düşündükleri her türlü faaliyete imkan dahilinde destek verdiklerini söyledi.
Bahar Bilgin, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy'a gösterdikleri alakadan dolayı teşekkür ederken, “Satranç, şehrimizde lisanslı binlerce sporcunun bulunduğu bir branş. Temsilciliğimiz, kulüplerimiz ve velilerimiz, satrancın gelişmesi için yoğun bir çaba içinde. Arif Bey ile gerçekleştirdiğimiz görüşme oldukça faydalı ve verimli geçti. El birliğiyle satrancın daha iyi yerlere geleceğini gördük, çok mutlu olduk. İl Müdürlüğümüzün de vereceği destekle, satranç sporcularımız için önümüzdeki günlerde daha çok organizasyon yapabilmeyi planlıyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi