Kongrenin ardından Sakaryaspor’un başına geçen yeni yönetim transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Takım kurma çabalarını sürdüren yeşil siyahlılar kamp öncesi transferleri tamamlamak istiyor
Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan ve 10 oyuncuya imza attıran Sakaryaspor yönetimi transfer çalışmalarını sürdürüyor.  Defansa, orta sahaya ve forvete takviye yapmak isteyen yeşil siyahlı transfer komitesi belirlediği oyuncularla temaslarını sürdürüyor ve her türlü olasılık için B planlarını da devrede tutuyor.

ALBAYRAK İMZAYA BEKLENİYOR
Geçtiğimiz günlerde Sakarya’ya gelerek Rüstemler Tesisleri’nde yönetim ile görüşen Mehmet Albayrak’ın önümüzdeki günlerde imza atması bekleniyor. Geçtiğimiz sezonu Hatayspor ve Şanlıurfaspor’da geçiren tecrübeli forvetin Sakarya’ya gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Albayrak geçtiğimiz sezon Hatayspor ve Şanlıurfaspor’da toplam 34 maçta forma giymiş ve 10 gol atma başarısı göstermişti.

DİLAVER GÜÇLÜ İLE TEMASLAR SÜRÜYOR
Orta sahaya bir takviye daha yapmak isteyen Sakaryaspor geçtiğimiz sezon aynı grupta yer aldığımız Gümüşhanespor’da forma giyen Dilaver Güçlü ile görüşmelerini sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon 32 maçta forma giyen 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu takımına 9 gollük bir katkı sağlamıştı. Futbol yaşantısına Almanya’da başlayan tecrübeli oyuncu Türkiye’de 1. ve 2.ligde birçok takımın formasını giymişti.

Editör: Haber Merkezi