2 DOSYA DAHA
Uyuşmazlık çözümü için Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na başvuran Sakaryaspor'a tahkim kurulundan kötü haber geldi. Tahkim Kurulu aynı zamanda Ahmet Sabri Fener'in de Sakaryaspor için yaptığı itiraz kabul etmedi. Devre arası transfer döneminde, sezon öncesinde iki dosyada zaman kazanan yeşil siyahlı yönetimin önüne 2 dosya daha gelmiş olacak.

İTİRAZIMIZ REDDEDİLDİ
Sakaryaspor’dan alacakları için Federasyona başvuran Yaser Hacımustafaoğlu için yeşil siyahlı yönetimin Tahkim Kuruluna yaptığı itiraz reddedildi.

----

Kurul kararında yer alan açıklamada, “Sakarya Spor Tesis İşletmecilik ve Tic. A.Ş.'nin futbolcu Yaser Hacımustafaoğlu ile aralarındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 25.07.2020 tarih ve E.2020/30 - K.2020/171 sayılı kararına itirazları incelendi. Yapılan müzakere neticesinde, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliği ile” ifadeleri yer aldı.

AHMET SABRİ’YE DE RET
Öte yandan Sakaryaspor ile yollarını ayıran Ahmet Sabri Fener’in de tahkime yaptığı itiraz reddedildi. Kuruldan yapılan açıklamada, “Futbolcu Ahmet Sabri Fener'in Sakarya Spor Tesis İşletmecilik ve Tic. A.Ş. ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 25.07.2020 tarih ve E.2020/94 - K.2020/200 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir.” İfadeleri yer aldı.  Yeşil siyahlı temsilcimizin devre arası transfer döneminde transfer yapabilmesi için iki dosyayı daha ödemesi gerekecek.

Editör: Haber Merkezi