Sakarayspor’da geçtiğimiz sezonlardan kalan yasaklı dosyalara ek olarak bu sezondan gelecek dosyalar, SGK ve vergi borçları, yeşil siyahlı kulübü yeniden transfer yasağı ile karşı karşıya bırakabilir

YAKLAŞIK 7 MİLYON TL

2019-2020 sezonunun başında Transfer yasağı ile boğuşan ve transferi ancak son günde açarak yeni oyunculara imza attırabilen Sakaryaspor’u bu yıl da böyle bir tehlike bekliyor. Sporcu alacakları, transfere yasaklı borçlar, SGK ve vergi borçları bulunan yeşil siyahlı kulüp, geçtiğimiz seneye benzer bir durumla karşı karşıya kalmaktan korkuyor. Yaklaşık 6-7milyon TL gibi bir transfere engel olabilecek bir borcu bulunan yeşil siyahlı temsilcimizde önümüzdeki günlerde yapılması beklenen kongre de daha önemli bir hale geliyor.

SÖZLEŞMELER BİTTİ

Geçmiş sezonlardan kalan yasaklı dosyalara ek olarak bu sezon forma giyen ve ücretlerinin bir kısmını hala alamayan futbolcuların da federasyona paraları için başvurmayı düşünmesi, yeşil siyahlı yönetimin elini zayıflatıyor. 16 futbolcunun sözleşmesi bitmesi nedeniyle kadrodan ayrılacak yeşil siyahlılar, ortaya çıkabilecek olası bir yasak halinde oldukça sıkıntılı bir süreç yaşayabilir.

Editör: Haber Merkezi