Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Sakaryaspor, Ocak döneminde transfer tahtasını açamadı ve kadrosuna takviye yapamadı

BORÇ 4 MİLYON’A ÇIKTI

Sezonun ilk ayrısında kadro konusunda oldukça sıkıntılar yaşayan ve devre arasında takıma en az 5 takviye yapmayı hedefleyen Sakaryaspor’da yeşil siyahlı yönetim transfer tahtasını açamadı. Üst üste gelen yasaklı dosyaların ardından transfer engel borcun 4 mil TL’ye çıkmasıyla eli kolu bağlanan yeşil siyahlı yönetimin transferi açma çabaları sonuçsuz kaldı.

YÖNETİM ŞOK YAŞADI

Transfer dönemi öncesinde kadroya takviye yapacaklarını belirten Başkan Cevat Ekşi, üst üste gelen dosyaların ardından şok yaşadı. 900 bin TL gibi bir meblağa transferin açılacağını bekleyen yeşil siyahlı yönetim, 4 milyonu bulan yasaklı dosyaları bir türlü halledemedi. Alternatifi dar olan bölgeleri güçlendiremeyen yeşil siyahlı yönetime taraftarlar da sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.

TAKIMA ÖDEME YAPILACAK

Transferi açmak için 4 milyon, transfer yapmak için de 2 milyon TL’ye ihtiyaç duyan yeşil siyahlı yönetim bu mali külfetin altına girmeyi istemeyerek takıma ödeme yapma kararı aldı. Mevcut kadronun peşinat ve primlerini eksiksiz yatırma kararı alan yeşil siyahlı yönetim, önceliğini mevcut kadrodaki oyuncuları huzurlu tutmaktan yana yaptı.

Editör: Haber Merkezi