Başkan Nalbant; “İçinden geçtiğimiz süreçte son 4 sezonun ötelenmiş sorunları kamuoyunun malumudur. Kulübümüz büyüklüğünü tarihinden gücünü camia ve taraftarından alan her problem ve sorunun üstesin gelecek maziye sahiptir.
Değerli Sakaryasporlular; Yönetim kurulumuz fikir ayrılıkları nedeni ile ayrılan arkadaşlarımız olmasına rağmen müsterih olun ki tüm iyi niyet ve enerjisi ile idari ve mali tüm sorunların üstesinden gelecek güç ve liyakate sahiptir. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kısa ve uzun vadeli eylem planları ile bahse konu tüm sorunları aşmaktayız.
Geldiğimiz nokta itibari ile Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin takdireşayan katkılarına minnettarız. Kendisinin gayretleri ve katkıları ile geçmiş sezon borçlarını içeren TFF engel dosyalar kapatılarak UEFA kriterlerinde kulübümüzün mali disiplin ile yönetilebilir bir duruma gelebilmesi için tüm enerjimiz ile çalışmaktayız.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce ve görevde bulunulan yönetim kurulumuzun çabaları ile bugün itibari ile TFF de transfere engel 21 dosyanın kapatılarak transferin önünde hiçbir engel kalmamıştır. Federasyon başkanı ile kulüp başkanımızın bire bir görüşmeleri ile; ne TFF’de ne de kulübümüz açışından bu konuda hiç bir tereddüt yoktur.
Sakaryaspor yeni sezona yeni transferleri ve yeni kadrosu ile başlayacaktır. Gerek TFF’deki prosedürlerin tamamlanması gerekse kadro planlamasında teknik kadromuzun talebi doğrultusunda eksik mevkilere transfer yapmak için görevde bulunan yönetim kurulumuz görüşmelere devam etmektedir.
İhtiyacımız olan, biraz sabır, biraz sükûnet.”

Editör: Haber Merkezi