Sakaryaspor yönetimi, sezonun tamamlanmasının ardından transfer çalışmalarına da hemen başladı. Teknik direktör Taner Taşkın ile devam kararı alan temsilcimiz, kadrosunu kısa sürede güçlendirecek

TAŞKIN’LA YOLA DEVAM
Sezonu play off’a erken havlu atarak kapatan temsilcimiz Sakaryaspor, gelecek sezon planlamasına erken başladı. Teknik direktör Taner taşkın ile devam kararı alan Başkan Cumhur Genç, gelecek sezon için kadro çalışmalarına da hız verdi. Taşkın’ın da raporları doğrultusunda iskelet kadro korunarak başlanan çalışmalarda yapılacak transferler erken kamp dönemine yetiştirilmek isteniyor. 

MİKAİL İDDİASI
Yeni sezon öncesinde yeşil siyahlı ekibimizin ilk transfer temasının Ankara Keçiörengücü’de kiralık olarak forma giyen Mikail Okyar olduğu iddia edildi. Sakaryalı 24 yaşındaki oyuncu ile temasa geçen yeşil siyahlı yönetim, sezonun tamamlanmasıyla birlikte kulübü Eyüpspor ile de masaya oturacak. Geçtiğimiz sezon Ankara temsilcisinde 30 maça çıkan ve 1 gol atan Mikail, iyi performansıyla dikkat çekmişti. 

GÖRÜŞMELER BAŞLADI
Yeşil siyahlı temsilcimizde transfer harekatının başında iki isim var. Başkan Genç’in tam yetki verdiği Melih Dalkılıç ve Serkan Kocasakal, yönetim adında transfer çalışmalarını yürütüyor. Transfer görüşmeleri için şehir dışında olan iki yönetici, birçok kulüp ve oyuncu ile temas halinde. Önemli isimlerle görüşmeler gerçekleştiren Dalkılıç ve Kabasakal, sezonun tamamlanmasının ardından görüşme yaptıkları oyuncuların kulüpleriyle de masaya oturacak.

Kaynak: SÜLEYMAN DOĞRU