Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, evinde Lider Trabzonspor'u ağırladı. Maça iki takım da baskılı başladı ve rakip kalede tehlike yarattı. İlk yarının sonlarında sahneye çıkan Abdulkadir Ömür, topu ağlara gönderdi ve Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi. Devrede başka gol sesi çıkmadı ve Trabzonspor, soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

İkinci yarı, ilk yarıya nazaran daha düşük tempoda başladı. Beraberliği arayan Beşiktaş,aradığı golü 62. dakikada Trabzonsporlu Trondsen'in hatasında buldu. Trondsen'in hatasında topu ağlara gönderen Larin, Beşiktaş'a beraberliği getirdi.

Beşiktaş'ın beraberlik golünden sonra zaman zaman iki takımda rakip kalede tehlikeler yarattı. 78. dakikadan sonra ev sahibi Beşiktaş 1 puanı kabullenmiş görüntü verirken Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı özellikle hücum bölgesine yaptığı oyuncu değişiklikleriyle galibiyeti istediğini rakibine hissettirdi. Bu değişikliklerden sonra Trabzonspor rakip sahada daha çok top tutmaya daha çok ataklar yaratmaya başladı. 

Bordo mavililer yaptığı bu baskının sonucunu  90+6. dakikada gerçekleştirdiği hızla atakta buldu. Hamsik ve Abdülkadir ortaklığıyla başlayan pozisyonu Nwakame Cornelius ikilisi tamamladı. Trabzonspor'un Danimarkalı golcüsü Cornelius takımını yeniden öne geçirdi. Maçta başka gol olmadı ve Trabzonspor 3 puanın sahibi oldu.  SONER KİRAZ

Editör: Haber Merkezi