Süper Lig 21. hafta ile devam ediyor. Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor ile Abdullah Avcı’nın ekibi Trabzonspor, hakem Zorbay Küçük yönetiminde Yeni Hatay Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma Hatayspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlanırken goller; Ayoub El Kaabi ve Bertuğ Yıldırım'dan geldi. Konuk ekip Trabzonspor'un tek golü ise Enis Bardhi'den geldi.

KABUS DEVAM EDİYOR
Geçen yılın Şampiyonu Trabzonspor'da işler iyi gitmiyor. Bu sezon istikrarsız ve kötü futboluyla taraftarlarını memnun edemeyen Abdullah Avcı'nın ekibinin deplasman kabusu devam ediyor. Bordo mavili ekip Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı son 15 deplasman maçında 9'uncu yenilgisini aldı. Ayrıca bordo mavili ekip son 3 deplasman maçında rakip filelere 2 gol gönderirken kalesinde ise 11 gol gördü.

-Kargümrük 4-1 Trabzonspor
-Alanyaspor 5-0 Trabzonspor
-Hatayspor 2-1 Trabzonspor

HATAYSPOR 6 MAÇ SONRA KAZANDI
Süper Lig’de 6 maç aradan sonra galip gelen Hatayspor 20 puana yükselirken, üst üste 2 maçını kazandıktan sonra Hatayspor’a yenilen Trabzonspor ise 35 puanda kaldı. Gelecek hafta Hatayspor, deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Trabzonspor ise Antalyaspor’u konuk edecek.

Editör: Haber Merkezi