Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Genel Meclisi’nin Eylül ayı oturumuna katıldı. Sakaryaspor ile önemli açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, bazı yöneticilerin ellerini cebine atmamasından yakındı. Toçoğlu, “Diyorlar ki Belediye Başkanı yönetimin işine karışıyor. Yönetimin çok içine giriyor. Bunun ölçüsü mü var? Kaç metre içeri girmişim, kaç metre dışarda kalmışım. Hem parayı ben harcayacağım, hem sen kahramanlık yapacaksın. Eğer paran varsa yönetirsin. Eğer paran yoksa yönetilirsin. Boşuna kahramanlık yapmayın” dedi.
GARİBAN YAŞLICA
Büyükşehir Belediyesi olarak Sakaryaspor’a destek vermelerinin ardından şehirde kıyametin koptuğunu iddia eden Başkan Toçoğlu, “Daha önce ‘Neden belediye destek vermiyor, el atmıyor’ diyenler şimdi tam tersini söylüyorlar. İbretle seyrediyorum. Ben Sakaryaspor sevdalısıyım. Bu yönetim gelmiş. Vedat Yaşlıca’yı başkan olmadan önceden tanımam. Adam geldi, baktım gariban” dedi
AMATÖRE YETKİMİZ VAR
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, amatör sporlara destek vermek için para harcama yetkileri olduğunun altını çizerek, “Bu imkanı kullanıp Sakaryaspor’a hizmet etmek adına altyapının sorumluluğunu üstlendik. Geçen sene takımın prim borcu vardı ve Erdal Taşkın’ı arayıp primi verdim. Şimdi de bu hiyerarşiyi takip ederim” diye konuştu.
GAZANFER’İN DOSYASINI HALLETTİK
Sakaryaspor’a geri dönen Gazanfer konusuna da değinen Belediye Başkanı Toçoğlu “Kulüp Başkanı Gazanfer için Süleyman Dişli’yi aramış, ben de Ömer Bektaş’ı aradım. Ayrıca Gazanfer’in 50 Bin TL’lil dosyası vardı ve bunu da halletmiş olduk” ifadesini kullandı.

Editör: Haber Merkezi