ŞEHİT SAFİTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ
5. Tematik Kış Kampları kapsamındaki ‘Eğitimciler Kampı’ programına katılmak üzere İlimize gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş'a, Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve İl Müdürü Arif Özsoy hediye takdim etti. İhsan Selim Baydaş, önce Şehit Muhammet Fatih Safitürk'ün mezarını ziyaret etti, ardından da Şehidimiz adına yapılan Yurdu gezerek incelemelerde bulundu.

BİLGİ ALDI
Baydaş, Türkiye'nin en fonksiyonel ve en kullanışlı Gençlik Merkezi olan Hendek Gençlik Merkezi ve Sakarya Gençlik Merkezini gezerek yetkililerden bilgi aldı. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Selim Baydaş, içerisinde 25 adet yapılması planlanan cep Salonları ile birlikte 120 metre uzunluğunda Türkiye’nin en uzun Kapalı Atletizm Pistinin yer aldığı Yeni Sakarya Stadyumunu gezerek yetkililerden bilgi aldı.

ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Gençlerle de buluşan Bakan Yardımcısı Baydaş, öğrencilerle ve sporcular sohbet etme imkanı buldu. Gençlerle yakından ilgilenen ve yürütülen faaliyetleri konuşan Baydaş, yaptığı incelemelerden de memnun kaldı. İl müdürü Arif Özsoy Bakan Yardımcısı Baydaş’a gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Editör: Haber Merkezi