HENDEK’İN KONUĞU BOZÜYÜK
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Yenişehir Belediyespor ile karşılaşan Hendek Spor, karşılaşmadan 3-1’lik skorla mağlup ayrılmıştı. Bu hafta kendi sahasında Bozüyük Vitraspor’u konuk edecek olan temsilcimizin tek hedefi galibiyet. Koronavirüs sebebiyle seyircisiz oynanacak karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da Hendek Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

ARİFİYE BURSA YOLCUSU
Ligde sondan ikinci sırada yer alan temsilcimiz Arifiye Kalaycı Spor, bu hafta sonu Bursa deplasmanına gidiyor. Geçen hafta kendi evinde Belediye Kütahyaspor’u konuk eden temsilcimiz karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılmıştı. Bu hafta deplasmanda Bursa Yıldırım Spor ile karşılaşacak olan Arifiye Doğan Spor, deplasmandan galibiyetle dönmek istiyor.

PAMUKOVA’NIN RAKİBİ GÜLBAHÇE
Ligin son sırasına demir atan temsilcimiz Pamukova 1968 Spor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Maltepespor ile karşı karşıya gelmiş ve bu mücadeleden 1-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Bu hafta kendi evinde Gülbahçespor’u ağırlayacak olan temsilcimiz, karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak bir nebze de olsa morallenmek istiyor.

Editör: Haber Merkezi