Sakarya’nın altyapı konusunda önde gelen takımlarından olan Tekspor, minik yetenekleri Sakarya ve Türk sporuna kazandırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor

ALTYAPIYA BÜYÜK ÖNEM
Kurulduğu zamandan bu yana yüzlerce sporcuyu Türk sporuna kazandıran ilimizin köklü kulüplerinden Tekspor, yeni yetenekleri yetiştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kendi tesislerinde antrenörler Bayram Çolak, Naim Beriş, Sema Beriş ve Mesut Yılmaz önderliğinde antrenmanlara devam eden kırmızı beyazlılar, altyapıya büyük önem veriyor.

ANTRENÖRLER YAKIN TAKİPTE
Genç sporcularla yakından ilgilenen antrenörler, kurduğu zorlu istasyonlarla sporcuların yeteneklerini geliştirmesi için çalışıyor. Miniklere sık sık uyarılarda bulunan ve hareketlerin doğrularını gösteren antrenörler, miniklere anne ve baba şefkati ile yaklaşıyor. Haftanın 2 günü çeşitli yaş kategorilerinde çalışmalar yapan minikler de hocalarının sözünden hiç çıkmıyor.

AİLELERDEN TAM DESTEK
Antrenmanları aileler de hiç kaçırmıyor. Genç yeteneklere destek olan aileler, tribünleri boş bırakmıyor. Hem antrenmanlarda hem hazırlık maçlarında sporculara en büyük destek onlardan geliyor. Aileler de antrenörler Naim Beriş, Sema Beriş’in sporculara olan ilgisinden oldukça memnun.

“FİDANLAR ÇINAR OLACAK”
Çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Antrenörler Bayram Çolak, Naim Beriş ve Sema Beriş; “Çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Çeşitli kategorilerden onlarca sporcu ile birlikte çalışıyoruz. İçlerinde çok yetenekli ayaklar var. Her zaman altyapıya önem veren bir kulüp oldu. Sakarya ve Türk sporuna yeni yetenekler kazandırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah bu genç fidanlarımız büyüyerek Türk sporuna damga vuran çınarlar olacaklar” ifadelerini kullandıla

Editör: Haber Merkezi