Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor, hazırlık maçında karşı karşıya geldiği TFF 2’nci Lig ekiplerinden Sancaktepespor’u Caner’in ilk dakikadaki golü ile 1-0 mağlup etti

İLK YARI TEK GOL

Sakaryaspor ilk yarıya Oğuz Çalışkan, Canberk Özdemir Berkay Can Değirmencioğlu, Burak Öksüz, Emirhan Civelek, Çağrı Ortakaya, Muhammed Reis, Caner Koca, Mehmet Boztepe, Abdülaziz Solmaz ve Ali Özgün 11’i ile maça başladı. Yeşil siyahlı temsilcimi maçın henüz 1. dakikasında gelişen atakta Caner Koca’nın golü ile 1-0 öne geçti. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada Ali Özgün’ün vuruşunun direkten dönemsiyle de gole çok yaklaşan yeşil siyahlılar ilk devreyi 1-0 önde tamamladı.

SKORU KORUDUK

Karşılaşmanın ikinci yarısına iki takım da değişikliklerle başladı. Sakaryaspor’da ikinci yarıda oyuna Azad Filiz, Alpay Koçak, Nuri Fatih Aydın, Ümit Yasin, Alişan Şeker isimleri dahil oldu. Yeşil siyahlı temsilcimiz bu devreye de baskılı başladı ve rakip kalede daha çok görünen takım oldu. İkinci devre boyunca rakibini de iyi karşılayan ve tehlikeli atak fırsatı vermeyen Sakaryaspor karşılaşmadan 1-0 skorla ayrıldı ve 3’ncü hazırlık maçında 3’ncü galibiyetini aldı.

Stat: Yeni Atatürk Stadı

HAKEMLER: Arif Sucuoğlu, Ertuğrul Kardeş, Bahadır Akpınar

SAKARYASPOR: Oğuz Çalışkan**(Alişan**), Canberk Özdemir***, Berkay Can(Ümit Yasin**), Burak Öksüz***, Emirhan Civelek***, Çağrı Ortakaya***, Muhammed Reis**(Nuri Fatih), Caner Koca***, Mehmet Boztepe***(Azad Tarım**), Abdülaziz Solmaz**(Alpay Koçak**) Ali Özgün** (Berk İsmail**)

T.DİREKTÖR: İsmail Ertekin

SANCAKTEPE: Hüseyin**, Mert**, Mehmet**, Alphan**, Abdullah**, Doğan**, Ogün**, İrfan**, Halil İbrahim**, Ulaş**, Erhan**

T.DİREKTÖR: Mustafa Çapanoğlu

GOL: DK.1 Caner Koca (Sakaryaspor)

Editör: Haber Merkezi