GÖZYAŞLARIYLA
Maçı tribünden heyecan içinde izleyen Eren Günay, takımın 2-0 geri düştüğü dakikalarda gözyaşları içinde ellerini açıp “Allah’ım galip gelelim. Eve gidince şükür namazı kılacağım” diyerek dualar etti. Sakaryaspor’un 3-2 galip gelmesiyle duaları kabul olan genç Eren, eve döndüğünde ilk iş olarak şükür namazı kılmayı ihmal etmedi.

OLAYIN ŞAHİDİ
Olayın şahidi Hamdi Herseklioğlu o anları şöyle anlattı; “Oğlumu ve arkadaşı Eren’i de alıp maça gittim. Hemen önümde oturuyorlardı. Bizim takım geri düştüğünde baktım Eren ellerini açmış Allah’a yakarıyor. Dikkatle onu izledim. Gözlerinden dökülen yaşlar, Sakaryaspor sevgisinin kanıtı gibiydi.”

ŞÜKÜR NAMAZI
Herseklioğlu yeşil siyahlı ekibin galibiyetinin ardından eve döndüklerinde olanlara ise şaşkınlıkla ve mutlulukla tanık olduğunu ifade ederek; “Oğlum ve arkadaşı Eren ile eve döndük. Baktım ki Eren abdest almış namaz kılıyor. İşte o zaman anladım ki tribünde 2-0 mağlupken ettiği dualarda bu şükür namazı da varmış” dedi. Eren Günay, Sakaryaspor’u çok sevdiğini ve deplasman maçlarında da takımın yanında olmak istediğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi