SAKARYA’YI TEMSİL EDECEKLER
29 Mart 2019 tarihinde Sakarya’nın ev sahipliği yaptığı Gençlik ve Spor Bakanlığı Atletizmi Geliştirme Projesi Türkiye Şampiyonası gruplar yarı finalinde Taşkısığı Ortaokulu takım halinde Bölge Birincisi olarak Sakarya’yı ve Marmara bölgesini Türkiye finallerinde temsil etme hakkı kazandı.

DERECELER GELDİ
Ferdi olarak Küçük Kızlarda; Huri Melek Başaran 1., Nurgül Halil 2., Yağmur Torlak 5. olurken takım olarak 1.’lik geldi. Yıldız Kızlarda ise Kevser Ütebay 1., Ayşegül Halil 3., Melike Memişoğlu 4. olurken, takım olarak 1.’lik yine birincilik geldi. Yıldız Erkekler kategorisinde ise Furkan Yakupoğlu 1., Osman Abdullah 5. olurken takım olarak 2.olan Taşkısığı Ortaokulu Sakarya’yı ve Marmara bölgesini hem kızlarda hem de yıldız erkeklerde temsil etme hakkı kazandı.

3 KUPA TAŞKISIĞI’NIN
Bu başarının üzerine çalışmalarına daha da hız verdiklerini belirten antrenörler Faruk Erdoğan Öztürk ve Mazlum Ünver, çalışmalarının karşılığını aldıklarını söyledi. Öğrenciler ise çalışmalarının meyvelerini aldıklarını, 2 il birinciliği ve 1 il ikinciliği kupası ile Sakarya’yı gururlandırdıklarını söyledi. Öğrenciler, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek finallerde de madalya arayacak.

MÜDÜRDEN TEŞEKKÜR
Okul müdürü Hilmi Çil de yaptığı açıklamada öğrencilerinin başarısının çok büyük olduğunu, ilk defa takım halinde Türkiye finaline kaldıklarını ve iyi bir derece yaptıklarını ifade etti. Başarıların devamının geleceğini belirten Çil; “Emeği geçen öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve antrenörlerimize çok teşekkür ederim. Daha iyi sonuçlar için çalışacağız ve öğrencilerimizi destekleyeceğiz” dedi

Editör: Haber Merkezi