Sakaryaspor Teknik direktörü İsmail Ertekin, Sakaryaspor taraftarlarının takımın önüne bile geçtiğini belirterek, “Sakaryaspor olarak zaten Türkiye gündemine oturmuştuk, gelin bu Pazar günü dopdolu tribünlerle ve 3 puan zaferiyle bir kez daha gündem yaratalım” dedi

BEYİN OLARAK HAZIR OLMALIYIZ
Konuşmasına devre arasına girilmesini 200 km hız yapan lüks bir otomobilin el freninin çekilmesine benzeten İsmail Gültekin, “Bu serimiz bozuldu. 2.yarıda güç denkleri eşit gibi gözüküyor. İlk 2 maçımız çok önemli. Çünkü arkamızdaki takımlar. Keçiörengücü maçı da güzel bir maç olacak ama kazanan biz olacağız. Bunun için de maça çok iyi konsantre olmamız lazım. Bu tür maçlar çok güzel bir fırsattır. Fiziki olarak çok iyi hazırlandık, beyin olarak da hazır olursak, maçı kazanırız” görüşüne yer verdi

TARAFTAR TAKIMIN ÖNÜNE GEÇTİ
Sakaryaspor takımının şehir ve taraftar bütünlüğüyle daha da yukarılara çıkacağını vurgulayan Ertekin, “Taraftarlara sesleniyorum. Sakaryaspor olarak zaten Türkiye gündemine oturmuştuk, gelin bu Pazar günü bir daha dopdolu tribünlerle bir kez daha gündem yaratalım. Böyle bir taraftar, bırakın bizim ve bir üst ligi, Süper Lig’de bile yok. Bu taraftar bence bu takımın önüne de geçmiştir. Çünkü inanılmaz bir destek veriyorlar, güç oluşturuyorlar. Pazar günü de Yeni Stadımızda aynı havayı yaşamayı ve yaşatmalarını istiyorum” diye konuştu.

İLK YARIDA OYNAMAYANLAR GİTTİ
Ertekin, “Kimseyi zorla tutacak halimiz yok. Devre arasına girerken, ‘Mutlu olmayanlar takımdan ayrılabilir’ demiştim. Bugün de bu sözümün arkasındayım. Dolayasıyla ayrılanların da mutlu olmadıkları için ayrıldığını düşünüyorum. Çünkü oynayamadılar. 2.yarıda da oynayamayacaklarını düşünerek gittiler. Kimseyi zorla tutacak halimiz yok. Burada mutlu olmak ve bizlerle beraber olmak isteyenlerle yolumuza devam edeceğiz. Kaldı ki biz ilk yarıyı sadece 16 oyuncumuzla tamamlamışız.

MUTLU OLANLAR TAKIMDA KALDI
Onların hepsi yine kadromuzda. Kaldı ki transfer yapamasak da dünyanın sonu değil. Bu oyuncularımla bugünlere geldik, lider olduk. Yine bu oyuncularla şampiyon olacağımıza inanıyorum. Kaldı ki bu saatten sonra takımdan ayrılacak birinin olacağını da hiç mi hiç düşünmüyorum. Çünkü kalanların hepsi mutlu. Transfer yapamazsak onlarla devam edeceğiz ki bu takımı bugünlere onlar getirdi, onlar götürecek. Kaldı ki ilk yarıda da hamle gücüm yoktu ama bir şekilde bunu çözdük. Transfer olmazsa yine aynısını yaparız” dedi.

TRANSFER NOKTA ATIŞI OLMALI
Transferi açmak için açmak gerekmediğini vurgulayan Ertekin, “Tabii ki ben de transfer yapmak isterim. Çünkü hamle gücüm artar. Sadece ilk 11 ile değil yedeklerle de daha güçlü maç alırız. Şuanda transferi açacak gücümüz yok gibi gözüküyor ama olur da açarsak, bize katkı sağlayacak, bu takımda direkt oynayacak, bize gerçek anlamda katkı sağlayacak kaliteli oyuncuları almamız lazım. Bu transferleri yapamazsak eğer o zaman transferi açmaya da gerek yok. Transfer işi benim işim değil yönetimin işi. İlli da şu olsun bu olmasın demem. Sorarlarsa fikrimi söylerim ki benim fikrimi hepiniz biliyorsunuz; orta saha ve forvet” dedi.

Editör: Haber Merkezi