YAKLAŞIK 18 BİN TARAFTAR
Karşılaşmadan saatler önce stadı doldurmaya başlayan yeşil siyahlı taraftarlar maç öncesinde ve maç esnasında takıma aralıksız destek oldu. Yeşil siyah atkısını formasını alan taraftarlar stada akın etti. Tribünler beklenenin aksine daha az sayıda taraftara ev sahipliği yapsa da yine de azımsanmayacak sayıda taraftar maçı takip etti. Yaklaşık 18 Bin yeşil siyahlı taraftar ikinci devrenin ilk maçında takımı yalnız bırakmadı.

FUTBOLCULARA DESTEK
Pazar günü olmasına rağmen tribünlere aileleriyle birlikte gelen taraftarlar gelen gollerle sevinse de sevinçleri yarıda kaldı. Uzatma dakikalarında yenilen beraberlik golü ile yıkılan taraftarlar tribünleri uzun süre terk edemedi. Hakemlere tepki gösteren taraftarlar futbolculara ise sevgi gösterisinde bulundu. Keçiörengücü oyuncularının tahriklerine de kapılmayan taraftarlar stattan üzgün bir şekilde ayrıldı.

DİLLERE DESTAN TARAFTAR
Kadın ve çocuk taraftarların büyük ilgi gösterdiği mücadelede tribünler tam olarak dolmadı. Tribünlerin dolmamasına rağmen maç boyu verilen destek takımın yine itici gücü oldu. Ailesinden işinden feragat ederek Pazar günü stada gelen Sakaryaspor taraftarı tüm Türkiye’ye bir kez daha bu taraftarın bu ligden daha üst liglere layık olduğunu gösterdi. Taraftarların tribün performansları sosyal medyadan binlerce kez paylaşıldı ve beğenildi.

Editör: Haber Merkezi