Tribünlere gelen arma sevdalıları bir buçuk aylık aranın ardından Sakaryaspor’a kavuşmanın sevincini yaşadı

MAÇA İLGİ
Sezonun ikinci yarısına Velimeşe karşısında alınan şok mağlubiyetle başlayan Sakaryaspor’u yeşil siyahlı taraftarlar ilk iç saha maçında yalnız bırakmadı. Hafta sonu havanın iyi olması ve biletlerin de 1 TL olması ile birlikte beklenenden daha fazla maça ilgi gösteren taraftarlar, tezahüratlara daha maç başlamadan başladı. Maç boyunca da desteğini sürdüren taraftarlar, 1 buçuk aylık aranın ardından takıma kavuştu.

TARAFTAR BAŞROLDE
Karşılaşmanın başlama düdüğünden son düdüğüne kadar takımı destekleyen Sakaryaspor sevdalıları, takımın itici gücü oldu. Maç boyunca söyledikleri bestelerle oyunculara destek olan taraftarlar, yine herkese tribün dersi verdi. Maç öncesinde oyuncuları tribüne çağıran taraftarlar, atılan golde ve alınan galibiyette yine başroldeydi.

KAÇAN GOLLERE TEPKİ
Karşılaşma boyunca takımın oynadığı oyundan pek memnun olmayan yeşil siyahlı taraftarlar, üst üste kaça fırsatların ardından büyük hayal kırıklığı yaşadı. 10 kişi rakibi karşısında oyun üstünlüğünü ele alamayan takımı eleştiren taraftarlar, maç sonunda oyunculara da tepki gösterdi. Arma sevdalıları futbolculara “Kendinize çeki düzen verin” mesajı verdi. 

Editör: Haber Merkezi