TAM DESTEK
Temsilcimiz Sakaryaspor, önceki gün Sakarya Atatürk Stadyumu'nda Manisa Futbol Kulübü'nü konuk etti. Yeşil siyahlı taraftarlar, blok cezalarına rağmen Sakaryaspor'u desteklemek için tribünlerdeki yerlerini aldı. Sakaryaspor sevdalıları, maçın başından sonuna kadar desteklerini sürdürdü ve galibiyetin ardından stattan mutlu şekilde ayrıldı. Takımın oyunundan da memnun olan taraftarlar, maç sonunda oyunculara Rizespor maçı öncesinde moral verdi.

OĞUZHAN'A BÜYÜK İLGİ
Yeşil siyahlı temsilcimizin Manisa Futbol Kulübü'nü Deni Milosevic ve Oğuzhan Akgün'ün golleriyle 2-0 mağlup ettiği maçın ardından taraftarlar ile futbolcular bir araya geldi. Futbolcular ile birlikte tezahüratlar söyleyen taraftarlar, müsabakanın uzatma dakikalarında attığı gol ile galibiyeti tescilleyen Oğuzhan Akgün'e büyük ilgi gösterdi. Oğuzhan Akgün maçın bitimiyle birlikte yeşil siyahlı taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi. 

SÜPER LİG İSTİYORLAR
Manisa Futbol Kulübü mücadelesinde tribünlerden desteklerini esirgemeyen Sakaryasporlu taraftarlar, sezon sonunda Süper Lig'e yükselmek istediklerini dile getirdi. Manisa maçında oynanan futbol çok iyi olmasa da galibiyet moral açısından da önemli olacaktı. Futbolcuların mücadelesini tebrik eden yeşil siyahlı taraftarlar, haftaya oynanacak kritik Çaykur Rizespor maçında da aynı daha fazla mücadele verilmesini istiyor.

HABER MERKEZİ