Muhammet Reis'in Etimesgut Belediyespor maçı sonrasında çekilen galibiyet pozundaki gözlüklü ve maskeli fotoğrafı, yeşil siyahlı taraftarlar tarafından Play Off akımına dönüştü

PLAY OFF ÖNCESİ TOTEM
Play-Off'lara sayılı günler kala yeşil siyahlı taraftarlar da havaya girmeye başladı. Sosyal medya üzerinden Muhammet Reis'in Etimesgut Belediyespor maçı sonrasında çekilen galibiyet pozundaki gözlüklü ve maskeli fotoğrafını profil fotoğrafı yapan taraftarlar, Play Off öncesi ‘Totem’ yaptı. Yeşil siyahlı taraftarların başlattığı harekete saatler içinde yüzlerce destek geldi. Yüzlerce taraftar, Muhammet Reis’in ikonlaşan fotoğrafını kullandı.

FUTBOLCULAR VE BAŞKAN AKIMA UYDU
Yeşil siyahlı taraftarların başlattığı akıma önce fotoğrafın sahibi Muhammet Reis, daha sonrasında ise Abdülaziz Solmaz eşlik etti. Futbolcuların yanı sıra başkan Cevat Ekşi, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel de Muhammet Reis’i profil fotoğrafı yaparak toteme katıldı. Yeşil siyahlı oyuncuların da akıma özel taraftarlar için bir video hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi