Kaleci Cihan Topaloğlu, Isaac Donkor ve Hakan Yavuz transferlerini bitiren Sakaryaspor yönetimi transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Uzun süredir temasta olduğu Polonyalı orta aha oyuncusu Michal Nalepa'nın transferini bitirmeye çok yakın olan yeşil siyahlılar, oyuncuyu Sakarya’ya getirerek imza attıracak. Yıldız oyuncu için oldukça heyecanlı olan taraftarlar, bir an önce resmi açıklamanın yapılmasını istiyor.

KASONGO TAMAM GİBİ

Forvet hattına da yabancı oyuncu takviyesi yapmak için kolları sıvayan Sakaryaspor yönetimi, maliyeti diğer isimlere göre daha uygun olan Kabongo Kasongo’ya imza attırmayı hedefliyor. Geçtiğimiz sezon Boluspor forması giyen Kabongo Kasongo'nun Sakaryaspor yönetiminin yaptığı teklifi kabul etmesi ve sözleşme imzalaması bekleniyor. 27 Yaşındaki golcü oyuncunun transferindeki pürüzlerin 48 saat içerisinde çözülmesi bekleniyor.

MİTHAT İÇİN BEKLEMEDEYİZ

Ayrıca Mithat Pala konusunda büyük ilerle kaydeden Sakaryaspor, oyuncunun kulübüyle anlaşmaya çalışıyor. Genç oyuncu için girişimlerini sürdüren yeşil siyahlı yönetim, Çaykur Rizespor ve oyuncu ile anlaşmasına rağmen henüz transferi bitiremedi. Rize’de yaşanacak başkanlık seçimi ve teknik direktör Bülent Korkmaz’ın oyuncuyu kampta görmek istemesi nedeniyle henüz tamamlanmayan transfer için girişimler aralıksız sürüyor. Süleyman Doğru

Editör: Haber Merkezi