Sakaryalı Filenin Sultanları maça iyi başlamasına rağmen sonunu getiremedi. İlk seti kazanmasına rağmen maçın kalan setlerinde rakibine diş geçiremeyen Sultanlar mücadeleden 3-1’lik skorla mağlup ayrıldı. Mağlubiyete rağmen tribündeki yerini alan voleybolseverler, mücadele boyunca takıma desteğini bir an olsun kesmedi.

Edremit Beleidyespor, filenin sultanlarından daha organize olmuş bir görüntü ile mücadele verdi. İyi kadrolarına takviyeler yapıp hedeflerini şampiyonluk olarak belirlemişler bir takım olan konuk ekip, son servislerde şansının da yardımı ile psikolojik üstünlüğü de ele geçirmişti. Taraftarının desteğine rağmen özellikle set sayılarında hatalar yapan filenin sultanları, rakibi karşısında mağlubiyete razı oldu.

Mücadeleyi izlemek için salona gelen taraftarlar, oynanan güzel oyun karşısında maç sonu iki takımı da alkışladı. Maç boyunca takıma destek olan taraftarlar, set aralarında objektiflerimize de poz vermeyi ihmal etmedi. Maçların yeniden başlamasından oldukça mutlu olan sporseverler, önümüzdeki maçlara da geleceklerini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi