90 DAKİKA DESTEK
Şampiyonluk yolunda takıma destek vermeye devam eden yeşil siyahlı taraftarlar Bodrumspor maçı için tribünlere geldi. Yağışlı ve soğuk hava sebebiyle ilginin az olduğu mücadelede tribünler eğelen taraftarlar takıma 90 dakika boyunca destek oldu. Karşılaşmadan saatler önce stada gelmeye başlayan taraftarlar maç öncesinde oyuncuları tribünlere çağırarak moral verdi.

ŞAMPİYONLUK İNANCI ARTTI
Karşılaşmada atılan goller ve ortaya koyulan mücadeleden memnun olan taraftarlar karşılaşma sonunda oyuncuları tribünlere çağırarak destek verdi. Sporcularla birlikte galibiyet sevincini yaşayan yeşil siyahlı taraftarlar şampiyonluk şarkıları söyledi. Zirveyle puan farkının 2’ye inmesiyle birlikte inancı artan taraftarlar daha şimdiden Bayrampaşaspor maçı için statta buluşmaya söz verdi.

TATANGALAR YİNE BAŞROLDE
Karşılaşma öncesinde son zamanlarda sosyal medyada yer alan hayvana şiddet olaylarına tepki gösteren Tatangalar bir kez daha Türkiye’ye sosyal sorumluluk mesajı verdi. Daha önceden de hazırladıkları güzel pankartlarla dikkat çeken yeşil siyahlılara sosyal medya platformlarında da destek geldi. Karşılaşma boyunca aralıksız takıma destek veren yeşil siyahlı taraftarlar süper ligi hak ettiklerini tüm Türkiye’ye gösterdi.

KADINLAR VE ÇOCUKLAR RENK KATTI
Son karşılaşmalarda olduğu gibi bu karşılaşmada da kadın ve çocuk taraftarların sayısı oldukça fazlaydı. İyiden iyiye Sakaryaspor’a bağlılık duyan kadın taraftarlar tribünlerde de renkli görüntüler oluşturdu. Sakaryaspor’u şampiyonluk yolunda yalnız bırakmayan bayan taraftarlar gerçekleştirdikleri tezahüratlarla herkese “biz de tribündeyiz” mesajını verdi.

Editör: Haber Merkezi