Bursa travmasına rağmen takımı yalnız bırakmayan taraftarlar tribünlerin büyük kısmını doldurdu. Geceyi yeşil siyaha boyayan taraftarlar özellikle genç oyunculara büyük destek verdi
TAKIM BEĞENİLMEDİ
Sakaryaspor taraftarları Bursa’da final maçında yaşadığı travmaya rağmen Atatürk Stadı’na akın etti. Hazırlık maçında bile tribünlerin büyük kısmını dolduran taraftarlar takımına olan bağlılığını bir kez daha gösterdi. Takımın oynadığı oyundan hiç memnun kalmayan yeşil siyahlı taraftarlar, bu sezonun çok zor geçeceğine dair yorumlar yaptı.
OLAYLAR GÖLGE DÜŞÜRDÜ
Tribünlere gelen yaklaşık 15 bin yeşil siyahlı taraftar geceyi deyim yerindeyse yeşil siyaha boyadı. İlk yarıda özellikle takıma büyük bir destek vere taraftarlar ikinci yarıda çıkan olaylardan sonra açtan koptu. Tribüne alkollü olarak gelen kişilerin çıkardığı olaylar takıma verilen desteği de azalttı. Çıkan olayların büyümesini ise emniyet güçleri önledi. 
15 BİN TARAFTAR
Maçtan saatler önce stada gelmeye başlayan Sakaryaspor taraftarları yıllar sonra oynanacak derbi öncesi bir hayli umutluydu. Marmara Derbisinin heyecanını tribünden takip etmek isteyen yeşil siyahlı taraftarlar Atatürk stadına akın etti. Hazırlık karşılaşmasında 15 bin taraftara ev sahipliği yapan Atatürk Stadı, yine en hareketli günlerinden birini yaşadı.
“SEZON ZOR GEÇECEK”
Genci yaşlısı çoluk çocuk herkes maçı izlemek için tribünlere geldi. Aileler de güzel akşamını bu derbi ile değerlendirdi. Özledikleri Sakaryaspor’u izlemek isteyen yeşil siyahlı taraftarlar oynanan oyun karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Özellikle ikinci ayrıdaki oyunu beğenmeyen taraftarlar “Bu sezon nasıl geçecek” yorumları yaptı. Takımdaki eksikliklerin çok olması da taraftarın görüşünü etkileyen en önemli etmendi.

Editör: Haber Merkezi