Karşılaşmadan saatler önce stadı doldurmaya başlayan yeşil siyahlı taraftarlar takıma 90 dakika destek oldu. Geri dönüşün fitilini ateşleyen taraftarlar maç sonunda oyuncularla birlikte galibiyeti kutladı

MAÇ SONU SEVİNÇ
Yakalanan 17 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirmek için sahaya çıkan Sakaryaspor’u her maç olduğu gibi bu maçta da taraftarı yalnız bırakmadı. Karşılaşmadan saatler önce stat çevresinde toplanmaya başlayan taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu. Ailesi ile birlikte stada gelen taraftarlar da yenilen şok goller sonrasında panik yaşasa da bulunan 3 golle keyiflendi. Maç sonunda oyuncularla birlikte galibiyeti kutlayan taraftarlar Yeni Atatürk Stadı’nda tarihi bir maçı geride bıraktı.

TRİBÜN DERSİ
Karşılaşmayı takip eden yaklaşık 12 Bin Sakaryaspor sevdalısı taraftar takımla birlikte tribünde mücadele etti. Karşılaşma boyunca susmadan takıma destek veren taraftarlar tüm Türkiye’ye bir kez daha bu ligden daha iyilerini hak ettiğini gösterdi. Sosyal medyada günün en çok konuşulan taraftar grubu olan Tatangalar, her zaman olduğu gibi takımın en büyük destekçisi oldu.

HAKEME TEPKİ
Manisaspor karşılaşması için tribünlere gelen taraftarlar verilmeyen penaltı ve ofsayt nedeniyle iptal edilen bariz gol sonrası çileden çıktı. Takdir haklarını Manisaspor lehine kullanan hakem Alim Kandemir’e büyük tepki gösteren yeşil siyahlı taraftarlar ilk yarı sonunda Kandemir’i alkışlayarak protesto etti. Bu sene hakem hatalarından çok çeken ve puanlar kaybeden Sakaryaspor’da taraftarların da hakem hatalarına sabrı kalmadığı net bir şekilde görüldü.

OYUNCULARA DESTEK
Maçın başlama düdüğü ile birlikte müthiş bir desteğe başlayan yeşil siyahlı taraftarlar takımın geriye düşmesine rağmen oyunculara desteği bırakmadı. Oyundan çıkan oyuncuların yuhalanmasına da tepki gösteren taraftarlar yuhalama eylemini yapan taraftarlara da tepki gösterdi ve oyunculara alkışlarla destek verdi. Maç sonuna alınan galibiyette payı büyük olan taraftarlar oyuncularla birlikte şampiyonluk şarkıları söyledi.

ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI
Sporcuları maç sonunda tribünlere çağıran yeşil siyahlı taraftarlar oyunculardan şampiyonluk sözü aldı. Son 15 dakikada geri dönen ve kritik bir zafer kazanan takımı tebrik eden taraftarlar ileriki karşılaşmalar için de mücadele sözü aldı. Taraftarın marş ve tezahüratlarına eşlik eden Sakaryasporlu futbolcular ise tribünleri tek tek gezerek taraftarlarla birlikte poz verdi. Yaşanılan heyecan için taraftarlardan özür dileyen yeşil siyahlı oyuncular alkışlar eşliğinde soyunma odasının yolunu tuttu